Єапб подали в суд. Що буде, якщо не прийти в суд?

• Автор теми Автор теми Konfetti1990
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 24
  • Перегляди Перегляди 1K

Konfetti1990

Читач
Дописи
7
Реакції
0
Бали
1
Konfetti1990 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день. ЕАПБ подали до суду (борг по Аванс кредит)Тіло кредиту 5000,вимагають 17518 грн. Вартість правової допомоги 6500. Таких грошей немає і в поміні. На суд іти боюся бо толку з мене немає,я ніяк сама себе не захищу і боюся цих усих засідань. Що буде якщо я не прийду на суд?

Добрий день. ЕАПБ подали до суду (борг по Аванс кредит)Тіло кредиту 5000,вимагають 17518 грн. Вартість правової допомоги 6500. Таких грошей немає і в поміні. На суд іти боюся бо толку з мене немає,я ніяк сама себе не захищу і боюся цих усих засідань. Що буде якщо я не прийду на суд?
відкриють вам вп на всю суму і будуть стягувати через виконавця, заблокують рахунки. рекомендую звертатися до адвоката, по ним гарна практика

В мене недавно ЄАПБ подали від Клік кредит. Тіло 10000, позов на 25. Написав їм, домовилися за 14 тис на 2 платежі.

В мене недавно ЄАПБ подали від Клік кредит. Тіло 10000, позов на 25. Написав їм, домовилися за 14 тис на 2 платежі.
Писали саме в клік кредіт або до ЕАПБ?
І питання,якщо вже назначена дата суду,то хіба можна ще про щось домовитися?

Писали саме в клік кредіт або до ЕАПБ?
І питання,якщо вже назначена дата суду,то хіба можна ще про щось домовитися?
До ЄАПБ писав звичайно.

Так, оплатити треба до суду. Мені підходило, бо час був почти 2 місяці.

Вітаю. Можна не ходити, сенсу в цьому нема.

До ЄАПБ писав звичайно.

Так, оплатити треба до суду. Мені підходило, бо час Через скільки часу після купівлі

До ЄАПБ писав звичайно.

Так, оплатити треба до суду. Мені підходило, бо час був почти 2 місяці.
Через який термін подають в суд після того як викуплять кредит?

6 місяців в моєму випадку. Але подали по одному договору. Інші 3 договори висять.
А домовитися з ними можна?

В мене через 8. Але ні разу не написали нічого
В кожного по різному.
Це що залежить від суми чи настрою?

А домовитися з ними можна?
Я пробував, без результатів. По одному договору погодилися зменшити суму на декілька тисяч і все. Я їх послав і тепер тільки через суд буду закривати. Та й взагалі всі шараги тільки через суд.

Я пробував, без результатів. По одному договору погодилися зменшити суму на декілька тисяч і все. Я їх послав і тепер тільки через суд буду закривати. Та й взагалі всі шараги тільки через суд.
Помені прийшло повідомлення що вони викупили 1 договір, у повідомленні зазначиний номер телефону для звязку. Я телефоную по даному номеру, номер не є дійсним.

что будет - 99% что присудят все хотелки ЕАПБ, откроют исполнительное, где взыщут всю сумму + 10% исполнителю + около 1200-1500 расходов на информирование.
Денег нет? Страшно? ну, бойтесь дальше, что можно сказать :)

Вітаю. Можна не ходити, сенсу в цьому

что будет - 99% что присудят все хотелки ЕАПБ, откроют исполнительное, где взыщут всю сумму + 10% исполнителю + около 1200-1500 расходов на информирование.
Денег нет? Страшно? ну, бойтесь дальше, что можно сказать :)
Тобто для вас "денег нет" це не виправдання? Вітаю,чудове у вас життя. А у людей так буває що грошей вистачає рівно на дітей,їжу і т.д. Тому вважаю взагалі недоречним знецінювати фразу "денег нет". Ну хібашо набратися додатково боргів на адвоката,що буде ще більшою дурістю.

Тобто для вас "денег нет" це не виправдання? Вітаю,чудове у вас життя. А у людей так буває що грошей вистачає рівно на дітей,їжу і т.д. Тому вважаю взагалі недоречним знецінювати фразу "денег нет". Ну хібашо набратися додатково боргів на адвоката,що буде ще більшою дурістю.
для меня? А я тут при чём?
Вопрос был "что будет в суде?" - я ответил. А есть деньги или нет - вопрос десятый. Так что успокойтесь. выпейте чайку и усвойте - никого не волнует в суде есть у вас деньги на детей и всё то, что Вы написали, или нет.
Жду тему "заблокировали карту на детей - не знаю что делать.Не готовы воспринимать информацию - зачем на форум регались?
Кстати, самое интересное, что для таких как вы нет денег в отношении вас - оправдение, а когда не с чего алименты платить, бо нет денег - нет. Ну то я уже пошел придумывать)))

для меня? А я тут при чём?
Вопрос был "что будет в суде?" - я ответил. А есть деньги или нет - вопрос десятый. Так что успокойтесь. выпейте чайку и усвойте - никого не волнует в суде есть у вас деньги на детей и всё то, что Вы написали, или нет.
Жду тему "заблокировали карту на детей - не знаю что делать.Не готовы воспринимать информацию - зачем на форум регались?
Я знаю що буде після і про блокування карт. Слава Богу не маю виплат на дітей,тому не страшно.

Інформацію я вмію приймати,але якщо страх йти в суд - це дійсно те що можна (і нужно!) побороти і т.д то кошти так просто не з'являються.

Я бачила єдиний вихід - назбирати на адвоката. Але суд 28.11 і адвокат сказав що мені треба звернутися до нього не пізніше 16.09. 7 днів це не про що,тому цей варіант,як виявилося, також не варіант(

Останнє редагування:
Я знаю що буде після і про блокування карт. Слава Богу не маю виплат на дітей,тому не страшно.

Інформацію я вмію приймати,але якщо страх йти в суд - це дійсно те що можна (і нужно!) побороти і т.д то кошти так просто не з'являються.

Я бачила єдиний вихід - назбирати на адвоката. Але суд 28.11 і адвокат сказав що мені треба звернутися до нього не пізніше 19.09. 10 днів це не про що,тому цей варіант,як виявилося, також не варіант(
Конфетти, у Вас есть телефон или ПК, нет денег на адвоката - открывайте опендата, смотрите выигрышные судебные дела, ищите свою ситуацию, юзайте чат гпт.
Нет денег - включайтесь сами.

Конфетти, у Вас есть телефон или ПК, нет денег на адвоката - открывайте опендата, смотрите выигрышные судебные дела, ищите свою ситуацию, юзайте чат гпт.
Нет денег - включайтесь сами.
Ось це я вже роблю✅️ Вивчаю про відзив і т.д. Головне тепер нє наврєдіть🙈

Назад
Угорі