Єапб об’явились

• Автор теми Автор теми TushkaGG
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 35
  • Перегляди Перегляди 5K

TushkaGG

Форумчанин
Дописи
37
Реакції
19
Бали
853
TushkaGG не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Поступив дзвінок , від цих дурачків
Що ніби вони купили в євро гроші і зекредіт мій кредит
Зе - 5000 тіло ( хочуть 17000)
Євроші 10000 тіло ( хочуть 40000)
Набрали маму тоже це сказали
Питання а не пішли би вони нхй?
Я за них зараз біля волновахи , а вони мені кажуть що їм на це пхй , і треба вернути
Є сенс взагалі напрягатись за них?

Я за них зараз біля волновахи , а вони мені кажуть що їм на це пхй , і треба вернути
Давно просрочка?

Та забити х*й і послати за путлєровьким корабльом. А як сильно докучають, то можна скарги писати, це контора Тігіпка. Писати що вони рашистські ватнікі і погрожують українцям)

Останнє редагування:
У меня просрочка в еврогроши 3 года. Продали тоже в ЕАПБ в 2020 году вроде. Помню присылали смс, что они будут обращатся в полицию и объявлять меня в розыск.

Немає.
І говорити немає про що і з ким.
Бережіть себе!

Заспокійтеся.Головне щоб Ви були живі та здорові та перемога у війні.А з цими додіками будемо розбиратися після перемоги.Я більше місяця сплю з АК.Ноги поспухали від чергувань та синці під очами, але ми вистоїмо.Після перемоги другі будуть на чергі ось ці мародери, які в такий тяжкий час для країни та народу таким займаються.Сам особисто поїду в гості і будемо спілкуватися.МФО розділилося- до війни, та після.Більше так не буде, побачите.Просто зараз не до цих мародерів, але настане час і до них доберемося. Бережіть життя, здоров'я та нашу Україну.Слава Україні.

Заспокійтеся.Головне щоб Ви були живі та здорові та перемога у війні.А з цими додіками будемо розбиратися після перемоги.Я більше місяця сплю з АК.Ноги поспухали від чергувань та синці під очами, але ми вистоїмо.Після перемоги другі будуть на чергі ось ці мародери, які в такий тяжкий час для країни та народу таким займаються.Сам особисто поїду в гості і будемо спілкуватися.МФО розділилося- до війни, та після.Більше так не буде, побачите.Просто зараз не до цих мародерів, але настане час і до них доберемося. Бережіть життя, здоров'я та нашу Україну.Слава Україні.
Героям слава , 5 раз перепитав де їх офіс , до кінця морозяться
Давно просрочка?
Десь рік

Шлите их подальше. Эти гаврики как раз до всего этого влепили мне ИНН. Сейчас смогла снять все средства после снятого ареста, после победы буду сносить надпись.
Сейчас ваша главная задача - держаться, все буде Україна ❤️

Пусть после войны перезвонят.

Серьёзно? ЕАПБ?)))))))))))) Ахахахахахахаха. Ну, красавчики. я в них нисколько не сомневался. Жду звонок по своим кредитам, посмотрим что они мне заявят.

И не боится же челядь... хотя, там где гниёт навоз вряд ли будет стрельба

Ух ти, а я вже навiть скучив за ними... Ну тодi буду й сам чекати на дзвiночок, поговоримо трошки...

Скажите что готовы отдать долг им лично в руки если они к вам доедут …
Запитував , так як даже я б хотів тут немає можливості в мене ніде поповнити карту тай й коштів , на що вони сказали що це не їх проблема , а де вони находяться що там казали за Бровари
Коли я запитав чи не стидно їм казати з 10 , 40 тис при тому що я кожень день думаю аби до завтра проснутись , сказали треба було думати що підписувати , тіпа за кредитний договір
Вообщем +380 (93) 541 43 88 вот ці виєбкт , надіюсь як ми виграємо війну , ці підуть за російським кораблем

Та забити х*й і послати за путлєровьким корабльом. А як сильно докучають, то можна скарги писати, це контора Тігіпка. Писати що вони рашистські ватнікі і погрожують українцям)
А не пора ли послать самого Тигипко вслед за русским кораблем??? Тихая, лысая морда рисовалась в правительстве некоторое время, а потом нарисовался в банках. Таскомбанк - Тигипко, еапб - Тигипко, куча МФО с драконовскими процентами и штрафами - Тигипко. А сам он где??? В тяжелое для страны время где эта морда? Какую помощь оказывает ВСУ, населению, беженцам? Я этих шкуродеров ненавижу наравне с врагами.

Запитував , так як даже я б хотів тут немає можливості в мене ніде поповнити карту тай й коштів , на що вони сказали що це не їх проблема , а де вони находяться що там казали за Бровари
Коли я запитав чи не стидно їм казати з 10 , 40 тис при тому що я кожень день думаю аби до завтра проснутись , сказали треба було думати що підписувати , тіпа за кредитний договір
Вообщем +380 (93) 541 43 88 вот ці виєбкт , надіюсь як ми виграємо війну , ці підуть за російським кораблем
Забейте на них болт , они тогда перестают дерзить и нервы спокойнее )

Я б сказав дуже об'явились.3 день підряд видзвонюють і кажуть про заборгованість.їм пояснюєш що в країні війна і проблеми з роботою, їм на це байдуже..тому відправлені вже третій раз за російським кораблем..

Я б сказав дуже об'явились.3 день підряд видзвонюють і кажуть про заборгованість.їм пояснюєш що в країні війна і проблеми з роботою, їм на це байдуже..тому відправлені вже третій раз за російським кораблем..
Им всё равно ,а вам тем более .

Назад
Угорі