Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Доброго вечора.Привіт, як щвидко заблокують рахунок в новому банку, клієнтом якого раніше не був. Маю вп, і заблоковані рахунки
МаєА якщо в мене надходження на рахунок до 2х зп, виконавець не має ж права блокувати рахунок
Яку і про що виписку?Краще написати йому заяву на те щоб видатковий рахунок зробити,перед тим взявши виписку з банку з печаттю.
Про те,що рахунок належить тому,хто пише заяву.Яку і про що виписку?
Для визначення рахунку видатковим ніяких виписок не потрібно.
Законодавство такого не передбачає.
Людина сама вправі вказати будь-який рахунок який вона собі схоче на вибір без жодних довідок чи виписок.
Саме для визначення рахунку видатковим?Про те,що рахунок належить тому,хто пише заяву.
По ідеї повинно бути достатньо і електронних виписок(через додаток).
Але у мене виконавець схотів папірець.
Заява в якому форматі? Лист через укр погту, чи імейл? І ще цікавить зразок заяви... Чи йе має бути в довільній формі?Не допоможуть вам ніякі нові рахунки,в будь-якому банку. Заблокує все до чого доберется. Краще написати йому заяву на те щоб видатковий рахунок зробити,перед тим взявши виписку з банку з печаттю.
Практично всі з наших юристів викладали на форумі неодноразово.Заява в якому форматі? Лист через укр погту, чи імейл? І ще цікавить зразок заяви... Чи йе має бути в довільній формі?
Або ж ,можна взяти зразок у самого виконавця ,як було у менеПрактично всі з наших юристів викладали на форумі неодноразово.
Це все можете уточнити у виконавця ,як що він ( вона ) адекватніЗаява в якому форматі? Лист через укр погту, чи імейл? І ще цікавить зразок заяви... Чи йе має бути в довільній формі?
Ну так. Два раза клацнути по екрану куди важче ніж достукатись до виконавця чи ходити в гості особисто.Або ж ,можна взяти зразок у самого виконавця ,як було у мене
Ну мені мабуть повезло ,бо я б сказав що адекватна ,правда тижнів два чекав поки дійшов лист укр поштою до банку на визначення рахункуНу так. Два раза клацнути по екрану куди важче ніж достукатись до виконавця чи ходити в гості особисто.
Але звісно можно і так.
Ощад?Ну мені мабуть повезло ,бо я б сказав що адекватна ,правда тижнів два чекав поки дійшов лист укр поштою до банку на визначення рахунку
Укргаз (газмяс ) - я так його називаю )))
Короче, из того ж розряда)Укргаз (газмяс ) - я так його називаю )))
Так ,вже як додому ,менеджери знають ,двічі в місяць я їх навідую )))Короче, из того ж розряда)