Є виконавчі провадження, і новий рахунок в банку

• Автор теми Автор теми Krolik
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 17
  • Перегляди Перегляди 637

Krolik

Форумчанин
Дописи
162
Реакції
165
Бали
3625
Krolik не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт, як щвидко заблокують рахунок в новому банку, клієнтом якого раніше не був. Маю вп, і заблоковані рахунки

Привіт, як щвидко заблокують рахунок в новому банку, клієнтом якого раніше не був. Маю вп, і заблоковані рахунки
Доброго вечора.
Швидше за все як тільки виконавець надішле запит в дфс про наявність банківських рахунків і отримає дані.

А якщо в мене надходження на рахунок до 2х зп, виконавець не має ж права блокувати рахунок

Не допоможуть вам ніякі нові рахунки,в будь-якому банку. Заблокує все до чого доберется. Краще написати йому заяву на те щоб видатковий рахунок зробити,перед тим взявши виписку з банку з печаттю.

Краще написати йому заяву на те щоб видатковий рахунок зробити,перед тим взявши виписку з банку з печаттю.
Яку і про що виписку?
Для визначення рахунку видатковим ніяких виписок не потрібно.
Законодавство такого не передбачає.
Людина сама вправі вказати будь-який рахунок який вона собі схоче на вибір без жодних довідок чи виписок.

Яку і про що виписку?
Для визначення рахунку видатковим ніяких виписок не потрібно.
Законодавство такого не передбачає.
Людина сама вправі вказати будь-який рахунок який вона собі схоче на вибір без жодних довідок чи виписок.
Про те,що рахунок належить тому,хто пише заяву.
По ідеї повинно бути достатньо і електронних виписок(через додаток).
Але у мене виконавець схотів папірець.

Про те,що рахунок належить тому,хто пише заяву.
По ідеї повинно бути достатньо і електронних виписок(через додаток).
Але у мене виконавець схотів папірець.
Саме для визначення рахунку видатковим?
Ви перший на форумі в кого виконавець захотів таку довідку.
Бо рахунки на той момент вже під арештом і він чудово знає чиї це рахунки.

Не допоможуть вам ніякі нові рахунки,в будь-якому банку. Заблокує все до чого доберется. Краще написати йому заяву на те щоб видатковий рахунок зробити,перед тим взявши виписку з банку з печаттю.
Заява в якому форматі? Лист через укр погту, чи імейл? І ще цікавить зразок заяви... Чи йе має бути в довільній формі?

Заява в якому форматі? Лист через укр погту, чи імейл? І ще цікавить зразок заяви... Чи йе має бути в довільній формі?
Практично всі з наших юристів викладали на форумі неодноразово.

Практично всі з наших юристів викладали на форумі неодноразово.
Або ж ,можна взяти зразок у самого виконавця ,як було у мене
Це все можете уточнити у виконавця ,як що він ( вона ) адекватні

Або ж ,можна взяти зразок у самого виконавця ,як було у мене
Ну так. Два раза клацнути по екрану куди важче ніж достукатись до виконавця чи ходити в гості особисто.
Але звісно можно і так.

Ну так. Два раза клацнути по екрану куди важче ніж достукатись до виконавця чи ходити в гості особисто.
Але звісно можно і так.
Ну мені мабуть повезло ,бо я б сказав що адекватна ,правда тижнів два чекав поки дійшов лист укр поштою до банку на визначення рахунку

Назад
Угорі