Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Є позитив. Пропозиція - вдвічі списують заборгованість по кредиту
я вже також сьогодні погодилась, з боргу загального 90 тис, 34 тіло і 10 тис відцотки і розішлись. ву мене ці нові договори про 300 днів і просрочка 3 міс була
я вже також сьогодні погодилась, з боргу загального 90 тис, 34 тіло і 10 тис відцотки і розішлись. ву мене ці нові договори про 300 днів і просрочка 3 міс була
Нет, это было предложение именно одним днем заплатить всю сумму, я за 2 транзакции справилась. Просрочка была 90+дней. Договор из новых на 300 дней. Но я готовилась что тело я по любому буду возвращать даже судом, так что 10 ка сверху это мне было даже выгодно. И я внимательно прочитала форум, решила не отказываться от шанса.
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.