Є-гроші нарахували 13000 з 3000 тіла кредиту

• Автор теми Автор теми Ігор2213
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 24
  • Перегляди Перегляди 2K

Ігор2213

Форумчанин
Дописи
43
Реакції
9
Бали
133
Ігор2213 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
ДОброго дня, підскажіть будьласка хто мав справу з цією конторою. У мене тіло 3000 тисячі, на даний день нарахували 13000??. За тіло закривати навіть говорити не хочуть. Кажуть, що подають в суд, і те що всі суди вони виграють. Чи правда це?? І що порадите з ними робити?? Дякую

ДОброго дня, підскажіть будьласка хто мав справу з цією конторою. У мене тіло 3000 тисячі, на даний день нарахували 13000??. За тіло закривати навіть говорити не хочуть. Кажуть, що подають в суд, і те що всі суди вони виграють. Чи правда це?? І що порадите з ними робити?? Дякую
На сайті судової влади є їх суд з Зеленським. Подивіться. Цікава справа.

Також цікаво, бо ситуація схожа тільки з тілом 7к.
Надіюсь на якісь лояльні умови, вже другий місяць

В мене тіло 10500 було, за 1.5 місяця накрутили 35000 та продали калам - кредитпромінвест. Є-гроші не пропонують нічого нормального.

В мене тіло 10500 було, за 1.5 місяця накрутили 35000 та продали калам - кредитпромінвест. Є-гроші не пропонують нічого нормального.
С кредитпроминвестом тоже не смогли договориться на нормальных условиях ?

Ігор2213, якщо знайду. Три роки тому справа була.

Через 1.5 років закрила за тіло. Чекайте. Тіло по кредиту 9900 було.

ДОброго дня, підскажіть будьласка хто мав справу з цією конторою. У мене тіло 3000 тисячі, на даний день нарахували 13000??. За тіло закривати навіть говорити не хочуть. Кажуть, що подають в суд, і те що всі суди вони виграють. Чи правда це?? І що порадите з ними робити?? Д

Через 1.5 років закрила за тіло. Чекайте. Тіло по кредиту 9900 було.
Кредитпроминвест реально подаёт на суд через два месяца
Кредитпроминвест реально подаёт на суд через два месяца
У меня уже был с ними суд 30 мая

Назад
Угорі