Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Не стоит, это их максимумСтоит опасаться их,или нет.
Ну, если бумажная продукция вызывает у вас страх, то бойтесь. А то что на них написано - просто набор букв и цифрСтоит опасаться их,или нет.
Вика35, почитали бы форум по некоторым конторам и по их письмам. Нечего опасаться, их письма - бумага.
Оффтопты как всегда, активно отвечаешь на вопросы, сегодня в парадной рубашке, надеюсь?![]()
А шо шараги вже комусь договора з печатями надіслали?Если пришлют вам договор то да
Если нет договора можете?
Было разА шо шараги вже комусь договора з печатями надіслали?
Крутяк. Тепер коли мене будуть повідомляти про те, що виїздна бригада калів виїхала до мене, то буду відповідати: Півгодини тому назад до мене вже виїхав Антиколектор.ОффтопТа я сегодня в парадной футболке)) С надписью "АнтиКоллектор"))
А у них есть печатьА шо шараги вже комусь договора з печатями надіслали?

Мені мокреньку подавай.А у них есть печать
Мне прислали ксерокопии каких то пожмаканых ксерокопий с ксероксными печатями![]()
Цього дня чекають тисячі людей.А шо шараги вже комусь договора з печатями надіслали?
А чого опасаться хоч?Стоит опасаться их,или нет.
Та мабуть не тисячі, а десятки чи сотні тисяч. Я оптиміст, але дивлячись на наше законодавство, то мабуть цього не станеться. Десь була тема про "Фінансовий майдан" на 30 червня. Не знаю скільки там людей збереться, але якщо збереться МФОшний майдан, то тоді для когось буде горе.Цього дня чекають тисячі людей.
Кожен влаштує свято на своїй вулиці коли це станеться і буде свято в Україні?
Аху..ть!!! У них ещё и ксерокс есть?!!!А у них есть печать
Мне прислали ксерокопии каких то пожмаканых ксерокопий с ксероксными печатями![]()