Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
В мене в них прострочка по кредитній картці більше 4міс, один з кредитів готівкою 5міс,ще два кредити по реконструкції 1міс,до суду не подалиПока только грозят судом.Даже не знаю что будет.
Их нет. Ты же знаешь.Есть ли люди на форуме, которые выиграли суд с Идея банком???? Отзовитесь
У кого как обстоят дела с этим банком
Раз приїхали додому, ще до реструктуризації, тепер дзвінки смс і погрози,В мене в них прострочка по кредитній картці більше 4міс, один з кредитів готівкою 5міс,ще два кредити по реконструкції 1міс,до суду не подали
Но юриста стервятника , наверное,поменяй(Есть ли люди на форуме, которые выиграли суд с Идея банком???? Отзовитесь
А тіло по кредиту велике?поИдеи уже 2 года как забил!
Проиграли суд, или?Есть ли люди на форуме, которые выиграли суд с Идея банком???? Отзовитесь
точно не помню но тело где то 25000 остаток 40000А тіло по кредиту велике?
В мене кредит не один в них тіла десь 60тис,бо майже півтора року платила, ще й кредитка.Додому приїхали до, вас?точно не помню но тело где то 25000 остаток 40000
Ты не платил им с последнего нашего разговора?Сьогодні таке смс пришло![]()
нет !В мене кредит не один в них тіла десь 60тис,бо майже півтора року платила, ще й кредитка.Додому приїхали до, вас?
Я ім вже не плачу з січня місяця.після того що вони витворяли то мені і акцій від них непотрібно.нехай подають в суд.іншого варіанту для мене не існуєТы не платил им с последнего нашего разговора?
Мені також таке приходило, вирішила подзвонити, але ніякої пропозиції не було, просто хотіли вийти зі мною на зв'язок і почали грузити яка я "падлюка" і чому не плачу. Мені так смішно було, вони, а точніше мужчина років 30-38 р по голосу,який є моїм кредитним експертом, так виложив ситуацію ніби я когось вбила, от такий злочин, що не плачу. Два готівкові кредити, залишок невеликий, але і то не можу зараз закрити(Сьогодні таке смс пришло![]()
Я вылавливаю в Сумах их выездного. Уже и милицию с автором поста нагнули. Никак пока. Идея открестилась, а полиция и суд никак не порядочные(Я ім вже не плачу з січня місяця.після того що вони витворяли то мені і акцій від них непотрібно.нехай подають в суд.іншого варіанту для мене не існує
Что они творили?Я ім вже не плачу з січня місяця.після того що вони витворяли то мені і акцій від них непотрібно.нехай подають в суд.іншого варіанту для мене не існує
Это точноЯ вылавливаю в Сумах их выездного. Уже и милицию с автором поста нагнули. Никак пока. Идея открестилась, а полиция и суд никак не порядочные(
А как Идея открестилась? А кто же тогда дома обклеивают? Тимур и его команда?Я вылавливаю в Сумах их выездного. Уже и милицию с автором поста нагнули. Никак пока. Идея открестилась, а полиция и суд никак не порядочные(
Да, там отдельное ТОВ. Сотрудник отстранён давно. Мы не в курсе.А как Идея открестилась? А кто же тогда дома обклеивают? Тимур и его команда?