Яку суму правильно заплатить

• Автор теми Автор теми Сніжинка))))
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 400
Дописи
16
Реакції
6
Бали
2560
Сніжинка)))) не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня:)
Підкажіть будь ласка ?
Вісить ВП в дії оплатить треба 6500грн
А коли позвонила до приватного виконавця,сказали заплатити 7200гр ,бо ще +їхні витрати.
То яку суму правильніше оплатить?
Дякую :)

Доброго дня:)
Підкажіть будь ласка ?
Вісить ВП в дії оплатить треба 6500грн
А коли позвонила до приватного виконавця,сказали заплатити 7200гр ,бо ще +їхні витрати.
То яку суму правильніше оплатить?
Дякую :)
В доках по ВП все розписано : сума самого ВП і витрати виконавця. Там має бути загальна сума до сплати і рахунок.
Чому хочете сплатити а не оскаржити?

В доках по ВП все розписано : сума самого ВП і витрати виконавця. Там має бути загальна сума до сплати і рахунок.
Чому хочете сплатити а не оскаржити?
В том той справа що всього до сплати і з витратами виконавця 6500грн в дії,а коли я з ними зв'язалася то сказали 7200грн...
Сума невелика,вирішила заплатить ...

В том той справа що всього до сплати і з витратами виконавця 6500грн в дії,а коли я з ними зв'язалася то сказали 7200грн...
Скоріше ваш борг 6500 по ВП +10 %виконавцю,це 650.Разом 7150.Може виконавець округлив.
То в виконавця і уточніть ,,чого так?,,

Скоріше ваш борг 6500 по ВП +10 %виконавцю,це 650.Разом 7150.Може виконавець округлив.
Там деколи ще є сума "за вчинення виконавчих дій" здається... якщо не помиляюсь.
То в виконавця і уточніть ,,чого так?,,
?

Назад
Угорі