)))
Честно, вообще пофигу на них, они для меня нелюди, я достхпор понять не могу кем надо быть чтоб выбирать такой вид заработка.
Не о звонилках с мфо, которые просто общаются за просрочку, а именно о коллектора которые ересь несут, угрожают и т д. Интересно они спят нормально?
мені цікаво, от просто так із інтересу, якось можливо когось з них піймати хоча б разок )))???
Цікаво навіщо ускладнювати собі життя через тупоголових ,якщо є куча прог .,а андроїд можна налаштувати без прог ,хай у них коробки ( голови ) болять
так в мене на айфоні функція встановленна, що вона автоматично стишує невідомі номери, не знаю, можливо і не треба змінювати номер, можливо я помиляюсь, тому і звернувся до небайдужих і знающих на форумі )
90% дзвінків це робот дзвонить з вимогою повернути гроші
а коли вони взагалі перестануть так інтенсивно звонити, мені ось це цікаво, в мене другий місяць просрочок і платити їм я не збираюсь на їх умовах)
Той хто пропонує тіло закриваю, за два місяці тіло запропонували - старфін,санкредіт,фінбар,слонкредіт - я ось думаю, може почекати і закрити за пів тіла ))))?
в свою чергу закрив євоші, біткепітал(але там було небагато, двісті долларів), хотів ще, але треба кошти на життя,одяг,побут )
Да, коллега, и спят нормально, и даже жрут. Им там уже всё рассказали на тренингах. Стэнфордский эксперимент ин да хаус.
аахахах,вовки з вол стріт )
Таких интересных ответов не будет, как от пана Романа. Вітаю, друже
"Просто стане спокійніше жити і все" , це дуже сильне повідомлення !!!!))
Дякую всім небайдужим друзі, мені форум допоміг справитись з моральним навантаженням і відпустити цю ситуацію, правда, я до цього дуже переживав, нервував, всі єтапи прийняття прийшов, але тут я зрозумів, що ці нелюди не заслуговують стільки моєї уваги та здоров'я, тому я вдячний кожному хто висловлює свою думку, жму руку!
Маю надію що до наступного літа, я закрию усих цих тварюк і забуду про все це, шкода тільки що дзвонять, маминим знайомим, чому так, я хз, але нічо, ми і це пройдем.