Якщо змінити фамілію і влаштуватись на роботу офіційно, зможуть МФО відстежити?

• Автор теми Автор теми Олена2017
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 24
  • Перегляди Перегляди 1K

Олена2017

Читач
Дописи
16
Реакції
7
Бали
3
Олена2017 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Хочу запитати. Якщо змінити фамілію і влаштуватись на роботу офіційно, зможуть МФО відстежити? Чи може індентифікаційний код змінити?

Хочу запитати. Якщо змінити фамілію і влаштуватись на роботу офіційно, зможуть МФО відстежити? Чи може індентифікаційний код змінити?
По коду отследят 100%. Бывший должен алименты, была не давно у исполнителя, она смотрела, где он и, что он, она видела, что он не работает официально и т.д

По коду отследят 100%. Бывший должен алименты, была не давно у исполнителя, она смотрела, где он и, что он, она видела, что он не работает официально и т.д
так трохи погано, що не можна влаштуватись на роботу.
Однако быстро вы сами в своём вопросе разобрались)))
Ещё чем-то можем помочь?)
в голові дуже багато питань. Але коли сідаєш щось написати, то все в голові плутається і не знаєш з чого почати

Інд.Код лишається тим самим. По ньому вони й знайдуть.

Ого! А, що для цього потрібно! Це цікаво!
Рішати з бухгалтерією,це законом не заборонено тільки нюансів незнаю,знайомий так працював офіційно,зп отримував тілько помню його завжди смикали через це,та всеж можливо.

Ще зробити пластичну операцію і похати в Мексику, тоді точно не знайдуть )
загружено.webp

Вы можете сменить и имя и фамилию и операцию пластическую сделать но только ИНН вам никто и никогда не поменяет и по нему Вас всегда найдут

Вы можете сменить и имя и фамилию и операцию пластическую сделать но только ИНН вам никто и никогда не поменяет и по нему Вас всегда найдут
Можно попробовать еще пол сменить))Попытка- не пытка...?‍♀️

Угу, багато років жив собі спокійно зі своїм ІНН і раптом релігійні переконання напали. Тут з відмовою більше гемора буде, ніж з МФО

Назад
Угорі