Якщо вже буде виконуючий напис то які банки не блокують картки?

• Автор теми Автор теми Океан
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 33
  • Перегляди Перегляди 2K

Океан

Форумчанин
Дописи
48
Реакції
18
Бали
3565
Океан не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора, підскажіть будь ласка, хочу пробувати домовлятися з МФО аби оплатити тіло, як правильно починати розмову, якщо погодяться то потрібнт гарантійний лист? Як він має виглядати в електрогому вигляді чи нп пошту? Якщо вже буде виконуючий напис то які банки не блокують картки, буду дуже вдячна за будь яку інформацію))

Доброго вечора, підскажіть будь ласка, хочу пробувати домовлятися з МФО аби оплатити тіло, як правильно починати розмову, якщо погодяться то потрібнт гарантійний лист? Як він має виглядати в електрогому вигляді чи нп пошту? Якщо вже буде виконуючий напис то які банки не блокують картки, буду дуже вдячна за будь яку інформацію))
Можно вообще ни с кем не договариватся.
Сами через время , предлогают тело.

Якщо вже буде виконуючий напис то які банки не блокують картки, буду дуже вдячна за будь яку інформацію))
UPLATA VISA INSHA - не заблокируют, инфа 100% ;)
Заблокируют: Privat, Aval, Monobank, ОЩАД, PUMB, УкрСибБанк, Альфа, СбермБанк :rolleyes:

Останнє редагування модератором:
Якщо ви вирішили платити, то в ідеалі після 6 місяців прострочки можуть пропонувати певні знижки ( і то, не всі мфо).
На форумі є дуже багато інформації про виконавчий напис, читайте))

2018 год.по решению суда.частный исполнитель. Порядка 20 банков было в постанове.
Где можно почитать эту постанову? Какие банки в списке? Посоветуйте, какой не популярный банк использовать?

Я тихо спрошу( а такие есть?)
:eek:
Да, есть. В различных месенджерах есть закрытые (не публичные, не видны поисковикам) группы по антиколлекторской тематике, ну и там идут бурные обсуждения. Сильно не вникал, но из всего прочитанного я понял, что таких нужно пугать жалобами в коллегию адвокатов.

Сколько у вас просрочки?

Зачем переживать о том что может быть , а может не быть...ну вот к примеру сейчас вам скажут что , да, вам влепят через неделю ИН , что поменяеться? Деньги появяться? Решайте проблемы по мере их поступления...читайте форум, собирайте денежку .хотите закрывать, ждите адекватных предложений.
действуйте на холодную голову, а не голову корой движут эмоции и страх

А по поводу всемирного потепления не переживаете?)))
За це теж переживаю?
А більш все таки за виконавчий напис))))
Зачем переживать о том что может быть , а может не быть...ну вот к примеру сейчас вам скажут что , да, вам влепят через неделю ИН , что поменяеться? Деньги появяться? Решайте проблемы по мере их поступления...читайте форум, собирайте денежку .хотите закрывать, ждите адекватных предложений.
действуйте на холодную голову, а не голову корой движут эмоции и страх
Дякую вам!
Ця паніка вже достала, по вулиці ходить страшно вже?

За це теж переживаю?
А більш все таки за виконавчий напис))))

Дякую вам!
Ця паніка вже достала, по вулиці ходить страшно вже?
переставайте общаться с этими додиками и слушать их бред. у вас не катострофическая ситуация, решайте проблемы постипенно.паника мешает думать.

Вообще не общайтесь с ними. Через некоторое время будут предлогать тело и проценты за дни на которые брали.

Назад
Угорі