Якщо вас дістали дзвінки.

• Автор теми Автор теми Denis1708
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 869

Denis1708

Форумчанин
Дописи
154
Реакції
268
Бали
5225
Denis1708 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Здоров'я бажаю всім. Колєги, ті хто вже набрався, або ті хто дай вам бог розуму не влізти в це багно, вказуйте цей номер тел як контактний **********.Це номер мій, я ой як сильно люблю веселитися з колєкторами і звонілками мфо. Трошки потріпаю їм нєрвішки. Може хоть комусь розгружу телефон від дзвінків. Там вайбер теж є.

Принято. Братан мой младший набрался, я укажу на всякий случай Ваш. Будут звонить кэшберри, Глобал и кредит касса)

Автор, сам-то "должник"?

Здоров'я бажаю всім. Колєги, ті хто вже набрався, або ті хто дай вам бог розуму не влізти в це багно, вказуйте цей номер тел як контактний **********.Це номер мій, я ой як сильно люблю веселитися з колєкторами і звонілками мфо. Трошки потріпаю їм нєрвішки. Може хоть комусь розгружу телефон від дзвінків. Там вайбер теж є.
Вы или мало набрали что вам скучно)))
Или номер не ваш? :sarcastic:

Паспортные данные свои скинь,возьму под тебя денег на НГ :баян:

Паспортные данные свои скинь,возьму под тебя денег на НГ :баян:
Без варіантів.. Не дадуть і гривні. Я б і сам взяв.. От недавно кешбері дали 900 грн, я аж в шоці. Це при тому що в мене 25 +- мфо і просрочки 1.5 року..Бистрозайм нарахував 118000 тис, з тілом 3500?‍♂️?
Так позаходите в кабинеты и вам за вас звонить будут)))
В ті які зміг вже позаходив.. Кабінети ж на страїй сімці.. А я її ще рік назад в Чехії викинув
Скучно.. Набрав якщо пощитать тищ 1200, точно незнаю. Даже не внікав. 1.5 року вже як не плачу нічого. Номера всі змінив і настала тішина. Іноді приходять листи, то хоть в котлі є чим розпалювати. Все вже пережито і забуто
Без варіантів.. Не дадуть і гривні. Я б і сам взяв.. От недавно кешбері дали 900 грн, я аж в шоці. Це при тому що в мене 25 +- мфо і просрочки 1.5 року..Бистрозайм нарахував 118000 тис, з тілом 3500?‍♂️?

В ті які зміг вже позаходив.. Кабінети ж на страїй сімці.. А я її ще рік назад в Чехії викинув

Скучно.. Набрав якщо пощитать тищ 1200, точно незнаю. Даже не внікав. 1.5 року вже як не плачу нічого. Номера всі змінив і настала тішина. Іноді приходять листи, то хоть в котлі є чим розпалювати. Все вже пережито і забуто
120000...

Так скоро у вас звонков будет вагон :sarcastic:
Вы очень удачно взяли займ чтоб вам звонили:ahaha:

Вкладення

• Screenshot_20201129_152911.webp
    Screenshot_20201129_152911.webp
    26.3 Кб · Перегляди: 56
Назад
Угорі