Якщо продали таліону, чи є сенс писати в нацкомфін?

• Автор теми Автор теми Fotina
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 1K

Fotina

Форумчанин
Дописи
462
Реакції
450
Бали
443
Fotina не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вчора прийшло повідомлення, що маніки продали мій борг таліону. Ті ж в свою чергу не лінувплися і почали дзвонити всім! Хочу писати в нацком, але так як борг продано, чи варто це робити? І чого чекати від таліону?

Вчора прийшло повідомлення, що маніки продали мій борг таліону. Ті ж в свою чергу не лінувплися і почали дзвонити всім! Хочу писати в нацком, але так як борг продано, чи варто це робити? І чого чекати від таліону?
Мене теж продали. Я написала в нацкомфінпослуг. Прийшла відповідь, що виявлені порушення, а саме в нарахуванні непропорційно великих штрафів. Чекаю рішення. Але щось підозріло таліоновці затихли. Спілкувалася тільки з одним. Хотів два тіла, а це 12000. Грошей нема. Чекаю...

Мене теж продали. Я написала в нацкомфінпослуг. Прийшла відповідь, що виявлені порушення, а саме в нарахуванні непропорційно великих штрафів. Чекаю рішення. Але щось підозріло таліоновці затихли. Спілкувалася тільки з одним. Хотів два тіла, а це 12000. Грошей нема. Чекаю...
Ви подавали електронне звернення?
Ви писали електронне звернення? Бо я писала на [email protected], то прийшла відповідь, що на цю адресу не можна писати листів
А ще, за яким шаблоном писали?

Ви писали електронне звернення? Бо я писала на [email protected], то прийшла відповідь, що на цю адресу не можна писати листів

Я писала електронне на сайті нацкомфін.

Мой продали три дна назад. Пока что талион никому не звонит. Ну я так понимаю все еще впереди.

Варто. Але спочатку запити в Манівео і Таліон+.

Я писала за цим шаблоном. Тільки свої дані підставляла. Тут на форумі знайшла. "Я, ФИО, підтверджена тиску з боку компанії _______________________

Компанія _____________________ стверджує що кредит мені був виданий на суму 3000 грн, проте наразі відсотки, штрафи і пеня по кредиту складають близько 17000 грн від тіла кредиту. (Загальна сума кредитних забовязань з відсотками біля 20000 грн)

Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір від ____________ №____________________ (строк дії договору 30 днів) укладений між ТОВ _______________ та ФИО. Так як, на моє переконання, вони не відповідають вимогам законодавства, а саме не містить річної відсоткової ставки за кредитом та порушують частину другу статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором. Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних.

Прошу відповідь надати на електронну адресу __________________________

Дата ФИО (повністю)"

Назад
Угорі