Якщо після рішення суду я не буду нічого платити?

• Автор теми Автор теми Світанок
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 662

Світанок

Форумчанин
Дописи
40
Реакції
15
Бали
8
Світанок не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вибачте, таке питання. Наприклад, чекають чекають і мфо, подають до суду, далі суд призначає, що я повинна виплатити, далі або виплачую, або апеляція, це зрозуміло. А ось, що якщо після рішення суду я не буду нічого платити. Які наслідки? І скільки після рішення суду діють часу на те щоб все сплатити? Я за кордоном, майна на мені ніякого немає. Тобто поки я не повернусь в Україну, мене в принципі, і не дуже хвилює,що картки будуть заморожені. Але може я щось ще упустила. Може у кого є досвід життя саме після суду. Буду дуже вдячна, якщо поділитеся. П.с. В мене 10 мфо, в кожного тіло від 20к.

Вибачте, таке питання. Наприклад, чекають чекають і мфо, подають до суду, далі суд призначає, що я повинна виплатити, далі або виплачую, або апеляція, це зрозуміло. А ось, що якщо після рішення суду я не буду нічого платити. Які наслідки? І скільки після рішення суду діють часу на те щоб все сплатити? Я за кордоном, майна на мені ніякого немає. Тобто поки я не повернусь в Україну, мене в принципі, і не дуже хвилює,що картки будуть заморожені. Але може я щось ще упустила. Може у кого є досвід життя саме після суду. Буду дуже вдячна, якщо поділитеся. П.с. В мене 10 мфо, в кожного тіло від 20к.
Якщо на протязі 30 днів Ви не подаєте апеляцію, шарага отримує в суді виконавчий лист і відкриває провадження по якому арештовують майно і рахунки. Якщо є офіційний дохід,то будуть вираховувати з нього 20%. Якщо нема доходу,то будуть чекати поки з'явиться.

А ось, що якщо після рішення суду я не буду нічого платити. Які наслідки?
Вище вам написали. Додам : поки що.
І скільки після рішення суду діють часу на те щоб все сплатити?
Відкриється вп - хоч до скону.
Я за кордоном, майна на мені ніякого немає. Тобто поки я не повернусь в Україну, мене в принципі, і не дуже хвилює,що картки будуть заморожені.
Неповернення не кримінал. Якщо буде нагода і потреба повернутись - приїдете з певною сумою і все розрулите.
Тим більше, судячи з того що ви за кордоном - ви не будете належним чином повідомлені ( якщо ви не зареєстровані в ЕС )

Може у кого є досвід життя саме після суду.
Зараз трішки смішно ... але ви не в Україні тому можливо для вас то є дуже важливі речі

Неповернення не кримінал. Якщо буде нагода і потреба повернутись - приїдете з певною сумою і все розрулите.
Тим більше, судячи з того що ви за кордоном - ви не будете належним чином повідомлені ( якщо ви не зареєстровані в ЕС )

Зараз трішки смішно ... але ви не в Україні тому можливо для вас то є дуже важливі речі
Що Ви маєте на увазі? то є для мене важливими речами, бо хто зна, якежиття на нас далі чекає...

А чому "поки що?"

Тому що є напрацювання у ВР з питань імплементування обміну такого роду даними з ЕС.
Зауважу - це все поки що на рівні "мрія".
Дякую. Теж про це чула. Будемо сподіватися, що так і залишиться все на стадії мрій.

Дякую. Теж про це чула. Будемо сподіватися, що так і залишиться все на стадії мрій.
Не бойтесь, этого не будет ни в каком обозримом будущем, а скорее никогда.
То что у нашего правительства есть влажные фантазии это одно, а реальность это другое. В их мечтах они и мужчин хотят вернуть, но фантазии на то и фантазии, что не имеют ничего общего с реальностью.
До вас никак не добраться, если будете возвращаться то потом и будете решать по мере поступления проблемы. Пока можете строить новую жизнь.

Не бойтесь, этого не будет ни в каком обозримом будущем, а скорее никогда.
То что у нашего правительства есть влажные фантазии это одно, а реальность это другое. В их мечтах они и мужчин хотят вернуть, но фантазии на то и фантазии, что не имеют ничего общего с реальностью.
До вас никак не добраться, если будете возвращаться то потом и будете решать по мере поступления проблемы. Пока можете строить новую жизнь.
Спасибо большое за поддержку 🙏🙏🙏

Назад
Угорі