Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Які рагулі?...таке питання, якщо оплачувати тільки тіло, то чи означає це те, що рагулі, які кошмарять рідних не отримають бонус за цей кредит?
А как вы собираетесь это делать?таке питання, якщо оплачувати тільки тіло, то чи означає це те, що рагулі, які кошмарять рідних не отримають бонус за цей кредит?
ті які звонять. моїх наприклад один і той самий вже 2 тижні задовбує.Які рагулі?...
що саме?А как вы собираетесь это делать?![]()
Всё же, что в вашем понимании слово Р@гули. Просветите плиз)ті які звонять. моїх наприклад один і той самий вже 2 тижні задовбує.
що саме?
Вы думаете, что предложите оплатить только тело и они такие "да конечно, не вопрос",?таке питання, якщо оплачувати тільки тіло, то чи означає це те, що рагулі, які кошмарять рідних не отримають бонус за цей кредит?
Во первых кто звонит, МФО или калы?таке питання, якщо оплачувати тільки тіло, то чи означає це те, що рагулі, які кошмарять рідних не отримають бонус за цей кредит?
мфоВо первых кто звонит, МФО или калы?
Вы хотите оплатить только Тело. Вопрос как? Если по гарантийке, это одно дело. Если через сайт, и меньше насчитанной суммы, то засчитается как пролонгация, если на расчётный счёт, то не важно что вы в назначении платежа напишите, важен только номер договора , и сумма распределится туда куда они хотят , а не как вы.ті які звонять. моїх наприклад один і той самий вже 2 тижні задовбує.
що саме?
по гарантійці. тільки тілоВы хотите оплатить только Тело. Вопрос как? Если по гарантийке, это одно дело. Если через сайт, и меньше насчитанной суммы, то засчитается как пролонгация, если на расчётный счёт, то не важно что вы в назначении платежа напишите, важен только номер договора , и сумма распределится туда куда они хотят , а не как вы.
Пролонгации были? Какая мфо?по гарантійці. тільки тіло
качай гроші. 1 пролонг була. пропонували тіло + відсотки до просрочки. але якщо той ypoд отримає відсоток від повернення, то тільки за тіло буду закривати, щоб він не отримав з цього нічого.Пролонгации были? Какая мфо?
Если честно, я не интересовалась как им там выдают з.п, но подозреваю что ставится план, выполнил план, есть премия, не выполнил -нет. Так что чем меньше процентов они выбьют , тем дальше от них премия.качай гроші. 1 пролонг була. пропонували тіло + відсотки до просрочки. але якщо той ypoд отримає відсоток від повернення, то тільки за тіло буду закривати, щоб він не отримав з цього нічого.
суть питання, наприклад за моїм боргом закріпили одного звонаря і він на протязі тижня рве собі *****, щоб я сплатила. наприклад, тіло 5 тис. пропонують закрити за 7тис. то чи значить це те, що цей звонарь отримає частину з 2 тисяч які повернуті як відсотки?
Ну якщо для вас так принципіально щоб ваш звонар не заробив,не платіть нічого.От і все.качай гроші. 1 пролонг була. пропонували тіло + відсотки до просрочки. але якщо той ypoд отримає відсоток від повернення, то тільки за тіло буду закривати, щоб він не отримав з цього нічого.
суть питання, наприклад за моїм боргом закріпили одного звонаря і він на протязі тижня рве собі *****, щоб я сплатила. наприклад, тіло 5 тис. пропонують закрити за 7тис. то чи значить це те, що цей звонарь отримає частину з 2 тисяч які повернуті як відсотки?
Браво маестро!)Ну якщо для вас так принципіально щоб ваш звонар не заробив,не платіть нічого.От і все.
???Браво маестро!)
Тело+Тело+Тело+Тело+Тело+Тело+Тело+Тело+Тело+Тело= 10 тел. а долг будет висеть всё равно! А если долг есть, то будут звонить, как будто вы, не разу не платили! Читайте форум! И самое главное посчитайте.! Я думаю вы деньги же не выращиваете?, раз влезли в эту помойку(мфо всмысле). Включайте мозги!таке питання, якщо оплачувати тільки тіло, то чи означає це те, що рагулі, які кошмарять рідних не отримають бонус за цей кредит?