якщо оплатити тільки тіло

• Автор теми Автор теми dianalv
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 16
  • Перегляди Перегляди 610

dianalv

Only read
Дописи
107
Реакції
80
Бали
913
dianalv не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
таке питання, якщо оплачувати тільки тіло, то чи означає це те, що рагулі, які кошмарять рідних не отримають бонус за цей кредит?

таке питання, якщо оплачувати тільки тіло, то чи означає це те, що рагулі, які кошмарять рідних не отримають бонус за цей кредит?
Вы думаете, что предложите оплатить только тело и они такие "да конечно, не вопрос",?

ті які звонять. моїх наприклад один і той самий вже 2 тижні задовбує.

що саме?
Вы хотите оплатить только Тело. Вопрос как? Если по гарантийке, это одно дело. Если через сайт, и меньше насчитанной суммы, то засчитается как пролонгация, если на расчётный счёт, то не важно что вы в назначении платежа напишите, важен только номер договора , и сумма распределится туда куда они хотят , а не как вы.

Вы хотите оплатить только Тело. Вопрос как? Если по гарантийке, это одно дело. Если через сайт, и меньше насчитанной суммы, то засчитается как пролонгация, если на расчётный счёт, то не важно что вы в назначении платежа напишите, важен только номер договора , и сумма распределится туда куда они хотят , а не как вы.
по гарантійці. тільки тіло

Пролонгации были? Какая мфо?
качай гроші. 1 пролонг була. пропонували тіло + відсотки до просрочки. але якщо той ypoд отримає відсоток від повернення, то тільки за тіло буду закривати, щоб він не отримав з цього нічого.
суть питання, наприклад за моїм боргом закріпили одного звонаря і він на протязі тижня рве собі *****, щоб я сплатила. наприклад, тіло 5 тис. пропонують закрити за 7тис. то чи значить це те, що цей звонарь отримає частину з 2 тисяч які повернуті як відсотки?

качай гроші. 1 пролонг була. пропонували тіло + відсотки до просрочки. але якщо той ypoд отримає відсоток від повернення, то тільки за тіло буду закривати, щоб він не отримав з цього нічого.
суть питання, наприклад за моїм боргом закріпили одного звонаря і він на протязі тижня рве собі *****, щоб я сплатила. наприклад, тіло 5 тис. пропонують закрити за 7тис. то чи значить це те, що цей звонарь отримає частину з 2 тисяч які повернуті як відсотки?
Если честно, я не интересовалась как им там выдают з.п, но подозреваю что ставится план, выполнил план, есть премия, не выполнил -нет. Так что чем меньше процентов они выбьют , тем дальше от них премия.

Ну якщо для вас так принципіально щоб ваш звонар не заробив,не платіть нічого.От і все.

Тело+Тело+Тело+Тело+Тело+Тело+Тело+Тело+Тело+Тело= 10 тел. а долг будет висеть всё равно! А если долг есть, то будут звонить, как будто вы, не разу не платили! Читайте форум! И самое главное посчитайте.! Я думаю вы деньги же не выращиваете?, раз влезли в эту помойку(мфо всмысле). Включайте мозги!

Назад
Угорі