Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Вы это где прочитали?Якщо не робив жодного разу пронлонгсацію, це ж точно суд
Я ж не правий на всі 100 і це шахрайство
А мошенничество при чем здесь? Это, я так полагаю, невыполнение гражданско-правовых обязательств, коль Вы уже законным путем пошли. Криминала здесь никакого нет.Якщо не робив жодного разу пронлонгсацію, це ж точно суд
Розвелось останнім часом таких варварів?Якщо не робив жодного разу пронлонгсацію, це ж точно суд
Ну я взяв ж гроші, ходь відав їх іншій канторі що б продлити займ але ж взяв.varvar, какое шахрайство?
Не ожидал!
Ну я взяв ж гроші, ходь відав їх іншій канторі що б продлити займ але ж взяв.
Там де я робив пронлогсацію по 4000 в місяць, ці пофіг, а от є такі сайти де даже 1грн не закинув.

И это радует!а от є такі сайти де даже 1грн не закинув.
прочитала "зробив липосакцию" аж позавидовала, в египет собираюсь..Ну я взяв ж гроші, ходь відав їх іншій канторі що б продлити займ але ж взяв.
Там де я робив пронлогсацію по 4000 в місяць, ці пофіг, а от є такі сайти де даже 1грн не закинув.
Я ж просто спитав.Розвелось останнім часом таких варварів?
Красивая, ну возьми ж ты человеку объясни нормально!
Все то же самое, что и с пролонгациями.Я ж просто спитав.
Хочу знати все, що може мене ще чекати.
"Предупрежден-значит вооружен"
Я устала. освобождаю дорогу молодежи! Жги дерзай, если что , я защищуКрасивая, ну возьми ж ты человеку объясни нормально!
конфискация имущества минимум, расстрел максимумЯ ж просто спитав.
Хочу знати все, що може мене ще чекати.
"Предупрежден-значит вооружен"
А выбирать,можно?конфискация имущества минимум, расстрел максимум
доктор сказал в морг, значит в моргА выбирать,можно?
У сестры тоже не было пролонгаций?Потрібно срочно сестру підсадити на цей фарум, а то взагалі розкисла.
Тільки в однихУ сестры тоже не было пролонгаций?
А у неё их много?Тільки в одних