якщо карта заблокована для соц.виплат чи зп

• Автор теми Автор теми Marusya0607
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 729

Marusya0607

Форумчанин
Дописи
549
Реакції
441
Бали
5225
Marusya0607 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Питаннячко: якщо карта заблокована для соц.виплат чи зп і Ви додавали виписку до заяви про зняття арешту, там крім зп чи дитячих були ще якісь надходження вказані, наприклад Вам хтось перечислив 100грн, це вже не цільові надходження, що в такому випадку робити, краще виписку не додавати?чи краще без виписки,брати заяву що на цей рах. надходить відповідна виплата.?

Питаннячко: якщо карта заблокована для соц.виплат чи зп і Ви додавали виписку до заяви про зняття арешту, там крім зп чи дитячих були ще якісь надходження вказані, наприклад Вам хтось перечислив 100грн, це вже не цільові надходження, що в такому випадку робити, краще виписку не додавати?чи краще без виписки,брати заяву що на цей рах. надходить відповідна виплата.?
если банк даст справку только о зачислении зп/детских, то конечно лучше ее

У меня допустим есть заява в шапке написано для центр соц.защиты и тд. Заява что в банке открыто счет и на него прошу перечислять " грошову допомогу" пенсию.такая подойдет я думаю

У меня допустим есть заява в шапке написано для центр соц.защиты и тд. Заява что в банке открыто счет и на него прошу перечислять " грошову допомогу" пенсию.такая подойдет я думаю
:rolleyes: попробуйте, может и пройдет)))

Такую скорее не банк даст а именно собез, что он мол перечисляет на этот счет соц.помощь-я думаю так тоже правильно...
:rolleyes: попробуйте, может и пройдет)))
Спасибо за ответы и диалог?

а если не часный исполнитель а государственный, подействует?

Назад
Угорі