Просто О.
Форумчанин
- Дописи
- 224
- Реакції
- 143
- Бали
- 193
Просто О. не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Тоже за то переживаю. Але ліпше зараз сплатити ніж потім буде 20000.Просто якось швидко . Я думала всі кантори тянуть поки не виросье пеня в розмір 3х км квартири
Учитывай что если пропустишь платёж при реструктуризации то считай что не платила))Прийшла смс від мілоан. Прострочка два тижні. Дзвінків від них майже не було. Брала 6 накапало 1 тис. Разом 7 . Незнаю чи робити реструкторизацію?? Хочу почути вашу думку??
Они сейчас тоже переживают, что с вирусо-карантинами вообще ничего не получат, пожтому и соглашаются быстро на реструкт. Но в любом случае нужно у сотрудников узнавать, действительно ли можно сделать реструктуризацию.Тоже за то переживаю. Але ліпше зараз сплатити ніж потім буде 20000.Просто якось швидко . Я думала всі кантори тянуть поки не виросье пеня в розмір 3х км квартири
В мене їх багато але я б тоді закривала одне а потім по черзі інші. В мене вже така нагрузка шо дальше некудаЕсли у вас одно мфо то можно и платить. А если их много то и так и так нагрузка высокая будет...
Впринципі я ж можу свою суму ставити. Якшо я поставлю 1 грн???. Незнаб думаю шо по 600 грн буде нормУ
Учитывай что если пропустишь платёж при реструктуризации то считай что не платила))
Взвесь или потянешь платить!
Может стоит тело подождать? Правда незнаю как они предлагают или нет? Кто-то отпишет!
От тут треба добре подумати......бо я не потягнула іх...2 платежі внесла в все ..злетіла з реструктуризаціі....тіло 10..пролрнгацій на 4 і в платежі на 2 тисячі....а всерівно ще винна майже 18В мене їх багато але я б тоді закривала одне а потім по черзі інші. В мене вже така нагрузка шо дальше некуда
Если контор много и хочешь закрывать то только тела! Звонить будут один х.р на один больше или меньше неважноВ мене їх багато але я б тоді закривала одне а потім по черзі інші. В мене вже така нагрузка шо дальше некуда
Впринципі я ж можу свою суму ставити. Якшо я поставлю 1 грн???. Незнаб думаю шо по 600 грн буде норм
но хоть переплачивать не будешь,смысл?Ну і в мене так. Тіло 6 а хочуть 7 з реструкторизацією. Ну якшо до 1000 в 15 днів то думаю потяну.Бо я вже не витримую. Завтра закрию кредит 7. І почну сплачувати мілоан.Ну я би робила. Але розраховуйте свої сили. Щоби могти ті платежі робити, бо раз прострочити і все назад вернеться. А мілоан закривала за тіло + 1000 зверху але ще весною
Если Вы намерены платить, а нагрузка большая, то, может, начните с тех, где тела поменьше? А милоан не буйный - подождет, а если были пролонгации, то на 7000 я бы не соглашалась.В мене їх багато але я б тоді закривала одне а потім по черзі інші. В мене вже така нагрузка шо дальше некуда
5900 на скільки пригадуюА тело большое было?
Mariana9720,
+- норм)5900 на скільки пригадую
Если Вы намерены платить, а нагрузка большая, то, может, начните с тех, где тела поменьше? А милоан не буйный - подождет, а если были пролонгации, то на 7000 я бы не соглашалась.
В мілоані пролонгації наче зараховує на тіло? Чи вже не так? Пригадую якщо щось платиш, то і на тіло і на відсотки рахуєЕсли Вы намерены платить, а нагрузка большая, то, может, начните с тех, где тела поменьше? А милоан не буйный - подождет, а если были пролонгации, то на 7000 я бы не соглашалась.
В мене всюди такі суми. Тільки ше два таких лайта маю. Кредит 7 там 600 і cly.але вони в кінці місяця. А від сьогрдні в мене ше дві прострочки. Гоуфінго і Єврогроші.То жесть. Я просто поставила ціль закривати один і поx¥й шо там тризвонять інші. Бо якшо і туда трошки і туда трошки то нічого не вийде.Если Вы намерены платить, а нагрузка большая, то, может, начните с тех, где тела поменьше? А милоан не буйный - подождет, а если были пролонгации, то на 7000 я бы не соглашалась.
Та на тіло капає в залежнлсті на яку суму пролонгуєш.В мілоані пролонгації наче зараховує на тіло? Чи вже не так? Пригадую якщо щось платиш, то і на тіло і на відсотки рахує
А гофінго та єврогроші можна в останню чергу...вони впертюхи на тіло не йдуть. В мене там і там по 2500. Наросло вже 8В мене всюди такі суми. Тільки ше два таких лайта маю. Кредит 7 там 600 і cly.але вони в кінці місяця. А від сьогрдні в мене ше дві прострочки. Гоуфінго і Єврогроші.То жесть. Я просто поставила ціль закривати один і по*¥й шо там тризвонять інші. Бо якшо і туда трошки і туда трошки то нічого не вийде.
Та на тіло капає в залежнлсті на яку суму пролонгуєш.