Якісь маніпуляції з номером чи

• Автор теми Автор теми Володимир19
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 1K

Володимир19

Форумчанин
Дописи
134
Реакції
44
Бали
3625
Подзвонили з і стац. телеф. мого міста, їхнього офісу якогось тут 99% не має, це якісь маніпуляції з номером чи що, вони стороннім людям з твого міста платять, щоб дзвонили?

Подзвонили з і стац. телеф. мого міста, їхнього офісу якогось тут 99% не має, це якісь маніпуляції з номером чи що, вони стороннім людям з твого міста платять, щоб дзвонили?
IP-телефонія. Це віртуальні номери. Можуть телефонувати з номерів будь-якого регіону України сидячи в своєму підвалі.

IP-телефонія. Це віртуальні номери. Можуть телефонувати з номерів будь-якого регіону України сидячи в своєму підвалі.
Це блятс..о ніяк не можна визначити? Часом чекаєш дзвінка з держ. установи, а тут ці ган..ни.

Мне сегодня с Ивано-Франковского кто-то пытается дозвониться целый день) До этого со стационарных был только Львов и Киев)

Номери постійно змінюються, визначите один - зателефонують з іншого.
Мені в свій час телефонували з усієї України...
Щось почав втирати про звернення до натаріуса(прострочка десь 2 тиж.), як думаєте, ще рано, просто на понт беруть?

Щось почав втирати про звернення до натаріуса(прострочка десь 2 тиж.), як думаєте, ще рано, просто на понт беруть?
Звичайно зарано) Повірте, вони ще багато чим будуть пробувати Вас налякати, тому краще взагалі перестати з ними спілкуватися. З часом запропонують оплатити тіло або навіть менше.

Думаю що зарано цим хвилюватись. Проте вони дійсно роблять. Не самі, а їхні прихвостні факторингові.
Звичайно зарано) Повірте, вони ще багато чим будуть пробувати Вас налякати, тому краще взагалі перестати з ними спілкуватися. З часом запропонують оплатити тіло або навіть менше.
В мене трохи більше як півтіла хотіли. Проігнорив ))
Тепер спробували вкусити набагато більше.

Думаю що зарано цим хвилюватись. Проте вони дійсно роблять. Не самі, а їхні прихвостні факторингові.

В мене трохи більше як півтіла хотіли. Проігнорив ))
Тепер спробували вкусити набагато більше.
Через скільки менше тіла пропонували?

Останнє редагування:
Назад
Угорі