Які шараги можуть бути "родичами"ОТП Банку?

• Автор теми Автор теми Іра123
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 16
  • Перегляди Перегляди 2K

Іра123

Форумчанин
Дописи
43
Реакції
76
Бали
2590
Іра123 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Подзвонила сьогодні родичка з села,де я була прописана чотири роки тому і повідомила що вже другий день чуть не все село на продзвоні,розшукує мене ОТП Банк.Але саме цікаве що я з таким банком ніколи не мала справ.Можливо то хтось з шараг їх "родич"?

якщо у Вас не було ніколи в ОТП Банку кредитів, можливо, родичка щось переплутала, або МФО телефонують і представляються банком

Отп таким не страдает
Люди кажуть що дзвонять і кажуть що з того банку,ну зрозуміла б якщо одна,дві людини добре не почули ,але ж не масово.От тепер сижу гадаю яка скотобаза так пакостить?
якщо у Вас не було ніколи в ОТП Банку кредитів, можливо, родичка щось переплутала, або МФО телефонують і представляються банком
З банком тим взагалі ніхто з сім'ї справ немав.Тільки хтось з МФО,лише цікаво хто

як варіант дізнайтесь номер телефону з якого телефонували і подивіться в інтернеті чи GetContact чий це номер
Точно))люблю місцями тупити. Нервова я,на похорон до бабки в селі не приходило стільки людей,як за цих два дні через дзвінки.

думаю одна з тактик вивести вас з рівноваги
нам також дзвонили за кредити людей, яких ми навіть і не знаємо

Продивилась два номери в генконтакті ніяк не підписані (.Родичці сказала щоб всіх"паломників" до участкового відправляла з дзвінками.

Продивилась два номери в генконтакті ніяк не підписані (.Родичці сказала щоб всіх"паломників" до участкового відправляла з дзвінками.
видать кто-то займ оплатил, смогли себе номера новые прикупить)

Точно))люблю місцями тупити. Нервова я,на похорон до бабки в селі не приходило стільки людей,як за цих два дні через дзвінки.
Бррр... вас можна зрозуміти :sad: , а вони падлюки вже шифруються...

Не могу понять почему, но мне второй день наяривают, как потерпевшие, с номеров, которые гетконтакт с труколлером определяют, как ОТР!!! У меня в ОТР отродясь не было ни кредитов, ни даже дебетных карт. Вообще с этим банком нигде и никогда не пересекалась. Что это хрень интересно??

Только что по гет контакт пробила пропущенный - отп банк. Но никогда не была с ним связана, от слова совсем.
может позвонить на горячую отп и сказать что кто-то выдаёт себя за них ?) если это так то МФО а*уели в край !

Только что по гет контакт пробила пропущенный - отп банк. Но никогда не была с ним связана, от слова совсем.
может позвонить на горячую отп и сказать что кто-то выдаёт себя за них ?) если это так то МФО а*уели в край !
Спокійно. Може вам кредит пропонують вони

С моей КИ ?) сомневаюсь ???
Да, ладно! У них в банках тоже часто правая рука не знает, что делает левая. Еще до просрочек и кучи МФО меня Альфа-банк достал такими предложениями по полной. Даже ругалась с ними. Одни звонят - "у нас для вас кредит", другие на запрос кредита - "вы официально не работаете, не можем дать". И так несколько раз.
Аналогично в ПУМБ. Уже когда куча МФО было сами предложили. Проверили предварительно - говорят, дадим. Я такая - О_О, неужто чудеса бывают? Оказалось, не бывает. После проверки в отделении, отказ. Хорошо, что мне к ним пешком прогуляться, не проблема. А так - одни матюки в голове были.
А шараги и нынче мне шлют предложения "возьми по акции". Те, где я когда-то закрыла и не успела еще раз влезть.

Скорее всего этот номер когда-то принадлежал ОТП

Назад
Угорі