Які наслідки будуть, якщо не знести виконавче провадження чи нотаріальний напис?

• Автор теми Автор теми Kit
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 676

Kit

Форумчанин
Дописи
41
Реакції
37
Бали
878
Kit не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я тут начитався багато цікавої інформації, і зʼявилося таке питання: Які наслідки будуть, якщо не знести виконавче провадження чи нотаріальний напис? Скільки часу дається на те щоб його знести?

Я тут начитався багато цікавої інформації, і зʼявилося таке питання: Які наслідки будуть, якщо не знести виконавче провадження чи нотаріальний напис? Скільки часу дається на те щоб його знести?
Провадження не зноситься, а написи зараз під забороною

Провадження не зноситься, а написи зараз під забороною
добре, тоді які перші дії при отриманні виконавчого?
і як це впливатиме на моє життя?

і як це впливатиме на моє життя?
Зараз виконавче провадження можуть відкрити виключно за рішенням суду, звісно якщо мфо чи кали подадуть і виграють. Виконавець заблокує карти і надішле роботодавцю вимогу на відрахування 20% від заробітної плати.

Зараз виконавче провадження можуть відкрити виключно за рішенням суду, звісно якщо мфо чи кали подадуть і виграють. Виконавець заблокує карти і надішле роботодавцю вимогу на відрахування 20% від заробітної плати.
дякую!

А якщо на карту приходять переводи і аліменти, тоді як вони знімають?

Назад
Угорі