Які банки кредитують військовослужбовців?

• Автор теми Автор теми Андроїд
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 575

Андроїд

Читач
Дописи
5
Реакції
0
Бали
1
Андроїд не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Питання трохи не по темі форуму, але, на жаль, ніде не зміг віднайти інформації з цього приводу.
Зіткнувся з тим, що один популярний банк відмовив у кредитуванні після отримання довідки ОК-6 з Дії, при тому прямим текстом було заявлено, що військовослужбовцям кредити не видаються. За кілька тижнів до мене зателефонували за кілька тижнів з пропозицією з іншого банку, я задав питання щодо кредитування військовослужбовців на що також отримав негативну відповідь. Можливо хтось знає банки, які спокійніше ставляться до даної категорії?

Питання трохи не по темі форуму, але, на жаль, ніде не зміг віднайти інформації з цього приводу.
Зіткнувся з тим, що один популярний банк відмовив у кредитуванні після отримання довідки ОК-6 з Дії, при тому прямим текстом було заявлено, що військовослужбовцям кредити не видаються. За кілька тижнів до мене зателефонували за кілька тижнів з пропозицією з іншого банку, я задав питання щодо кредитування військовослужбовців на що також отримав негативну відповідь. Можливо хтось знає банки, які спокійніше ставляться до даної категорії?
Дивне питання.... а особисто ви б кредитували особу, якби знали наперед що % ніякий дідько не заплатить, а потім ще й тіло спробуй вирвати. Здається там тільки "лояльна" іпотека під 3%. і то в певних визначених банках. МФОшників можливо ну... того, але тіло рано чи пізно доведеться повернути.

Дивне питання.... а особисто ви б кредитували особу, якби знали наперед що % ніякий дідько не заплатить, а потім ще й тіло спробуй вирвати. Здається там тільки "лояльна" іпотека під 3%. і то в певних визначених банках. МФОшників можливо ну... того, але тіло рано чи пізно доведеться повернути.
Не факт, списання відсотків не автоматичне, потрібна заява. І насправді пільгою користуються не так багато людей. До того ж вони не стосуються майнових кредитів, які мене якраз і цікавлять(((

Не факт, списання відсотків не автоматичне, потрібна заява. І насправді пільгою користуються не так багато людей. До того ж вони не стосуються майнових кредитів, які мене якраз і цікавлять(((
Ну то переконайте банківську установу, що Ви Д"артаньян і не скористаєтеся можливістю уникнути сплати %. Не так багато людей користуються пільгою? У Вас є статистика?Ви працівник СБ банківської установи? А що в Вашому понятті "майновий кредит", який якраз і цікавить?

Ну то переконайте банківську установу, що Ви Д"артаньян і не скористаєтеся можливістю уникнути сплати %. Не так багато людей користуються пільгою? У Вас є статистика?Ви працівник СБ банківської установи? А що в Вашому понятті "майновий кредит", який якраз і цікавит
Банк не живе з одних відсотків по кредиту. Навіть якщо банк надає пільговий кредит, він все ще може отримувати дохід як мінімум з депозитів і транзакцій по карті. А також з комісійних по розстрочках, які часто для кінцевого споживача і так безкоштовні. Та й зрештою контрактникам військовим теж не передбачено списання відсотків наскільки я знаю, а це величезна категорія. Також від сплати відсотків не звільняються кредити на нерухомість та автомобілі. Проблема в тому, що як мінімум дві установи не зʼясовували жодних подробиць, а з ходу заявляли, що не кредитують військовослужбовців. Це вже виглядає, як дискримінація. Тому і задав таке питання, бо як мінімум не хочеться мати справу з банком, який упереджено ставиться до військових.

Останнє редагування модератором:
Хоча у мене в будинку на 1 поверсі і розташоване відділення банку, але я не працівник банку. Хто Вам розповів "історію" про контрактників? Це повна маячня. З чого "живе" банк мені майже не цікаво, це не моя єпархія. А те,що банки відмовляються кредитувати військових...ці запитання в район вул. Банківської..... банк це не каса взаємодопомоги. Іпотеку чи автокредит? Тут думаю не відмовлять.... якщо Ви звичайно не "популярний" в певних банківських колах.

Хоча у мене в будинку на 1 поверсі і розташоване відділення банку, але я не працівник банку. Хто Вам розповів "історію" про контрактників? Це повна маячня. З чого "живе" банк мені майже не цікаво, це не моя єпархія. А те,що банки відмовляються кредитувати військових...ці запитання в район вул. Банківської..... банк це не каса взаємодопомоги. Іпотеку чи автокредит? Тут думаю не відмовлять.... якщо Ви звичайно не "популярний" в певних банківських колах.
Далеко не маячня, закон виписаний досить двояко,
чим банки з задоволенням користуються. Людям, які ніколи не виходять з пільгових періодів, не кажуть, що банк - не каса взаємодопомоги. Бо, як я і говорив, для різних продуктів різні умови, і джерела доходів. До того переважна більшість рано чи пізно звільняться з військової служби або будуть демобілізовані і знову стануть цивільними. Напевно, банкам вигідно псувати стосунки і переводити військових в ранг другого сорту.

Я не можу зрозуміти.....в чому мене намагаються переконати? А головне яка мета? Що в законі прописано "двояко"? В правліннях та юр. відділах банків працюють неуки, які не вміють оцінити ризики та не розуміються на нормах закону? Про яке "псування стосунків" іде мова взагалі? БІЗНЕС і нічого ОСОБИСТОГО!!! Мені цікаво,а хто ви за фахом? Випадково до релігійних осередків відношення не мали раніше?

До того ж вони не стосуються майнових кредитів, які мене якраз і цікавлять(((
Укргазбанк начебто надавав автокредити для військових
Напевно, банкам вигідно псувати стосунки і переводити військових в ранг другого сорту.
Думаю, Ви тут трохи перебільшуєте) хоча і обурення Ваше зрозуміле

Мені цікаво,а хто ви за фахом? Випадково до релігійних осередків відношення не мали раніше?
І мені цікаво хто за фахом Ви)) Випадково до правоохоронних органів не мали відношення?

Укргазбанк начебто надавав автокредити для військових

Думаю, Ви тут трохи перебільшуєте) хоча і обурення Ваше зрозуміле

І мені цікаво хто за фахом Ви)) Випадково до правоохоронних органів не мали відношення?
За фахом я юрист. В правоохорнній системі працював. Задавайте ще питання,які Вас цікавлять.

Я в
Я не можу зрозуміти.....в чому мене намагаються переконати? А головне яка мета? Що в законі прописано "двояко"? В правліннях та юр. відділах банків працюють неуки, які не вміють оцінити ризики та не розуміються на нормах закону? Про яке "псування стосунків" іде мова взагалі? БІЗНЕС і нічого ОСОБИСТОГО!!! Мені цікаво,а хто ви за фахом? Випадково до релігійних осередків відношення не мали ран

Назад
Угорі