Яка ймовірність, що до мене приїдуть колектори або кредитори?

• Автор теми Автор теми Ната1992
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 641

Ната1992

Форумчанин
Дописи
137
Реакції
94
Бали
68
Ната1992 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт,скажіть будь ласка хто знає яка є імовірність того що до мене приїдуть із вашої готівочка? У мене 21 день прострочки, проживаю в селі,листа отримала тільки вчора

Всім привіт,скажіть будь ласка хто знає яка є імовірність того що до мене приїдуть із вашої готівочка? У мене 21 день прострочки, проживаю в селі,листа отримала тільки вчора
Эти могут и приехать. Поклеят бумажки, и уедут. Пообдираете, соседям скажете, что поимели мошенников. Вся проблема. Соседей предупредите, что могут говорить, что они поручители.

Вилы им в дупу, спустить собачку....

Я просто не знаю у який період часу вони приїжджають?зранку ввечері?на вихідних чи як?

Вилы им в дупу, спустить собачку....
Они пытаются трусливо ныкаться со своими наклейками, пока их никто не видит))) Я не понимаю, насколько нужно быть отбитым, чтобы пойти работать туда?
Я просто не знаю у який період часу вони приїжджають?зранку ввечері?на вихідних чи як?
Это подработка шаромыг, которые сидят у них по их "офисам". Кого выдернули- те и ездят. Вам какая разница? Предупредите всех заранее.

Назад
Угорі