яка сума повина бути, щоб заблокували

• Автор теми Автор теми Iren7777
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 17
  • Перегляди Перегляди 1K

Iren7777

Форумчанин
Дописи
568
Реакції
162
Бали
3625
Iren7777 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Підскажіть будь-ласка якщо накладают арешт то сума повина бути я читала на форумі не менше 130000 це з процентами чи сума тіла. Це питання не відноситься до а банку але я не знаю як написати нову тему

Підскажіть будь-ласка якщо накладают арешт то сума повина бути я читала на форумі не менше 130000 це з процентами чи сума тіла. Це питання не відноситься до а банку але я не знаю як написати нову тему
При сумме долга по ВП до 100 000 можно совершать операции по получению денег. Свыше 100 000 могут налаживать арест.

Тогда почему Серебрийская наложила арест на карту Моно,если долг 30 т?

Тогда почему Серебрийская наложила арест на карту Моно,если долг 30 т?
Потому, что нет формального запрета, конкретно, арестовывать. Есть разрешение использовать арестованный счет. Звоните в банк, пусть снимают арест

Эта коза не указала сумму по которой наложен арест .Банк отказался разблокировать

Эта коза не указала сумму по которой наложен арест .Банк отказался разблокировать
есть постановление об открытии ИП, там указана сумма исполнительного производства. отправляйте его копию в банк и требуйте снять арест
ну и сносите надпись))) нефиг этим ypoдам, что то дарить

Сказали ,что нужно постанову с суммой и ее печатью.На связь не выходит.Документов никаких не дала .Еду аж на другой конец города,надеюсь ,что застану

Сказали ,что нужно постанову с суммой и ее печатью.На связь не выходит.Документов никаких не дала .Еду аж на другой конец города,надеюсь ,что застану
так в дие посмотрите, если там конечно есть это ип.
там должно быть постановление с идентификатором, и смотрите в асвп все документы

И вопрос такой:можно ли на ее действия пожаловаться куда то?
там должно быть постановление с идентификатором, и смотрите в асвп все документы

Да,доки есть ,скачала,но банк Восток требует с мокрой печатью

И вопрос такой:можно ли на ее действия пожаловаться куда то?

Да,доки есть ,скачала,но банк Восток требует с мокрой печатью
можно, в минюст, раду частных исполнителей....толку то?

Доброго вечора вибачте за турботу я трішки не вірно вказала питання з самого початку. Мене цікавить яка сума повина бути коли можуть виставити майно на продаж я це мала на увазі. Бо одні люди пишуть що 130.000 тіло одне, інші 100 000 тіло з відсотками і так далі, ще я читала що має бути сума 50 прожиткових мінімумів

я читала що має бути сума 50 прожиткових мінімумів
У разі якщо сума, що підлягає стягненню за виконавчим провадженням, не перевищує 20 розмірів мінімальної заробітної плати, звернення стягнення на єдине житло боржника та земельну ділянку, на якій розташоване таке житло, не здійснюється. У такому разі виконавець зобов’язаний вжити заходів для виконання рішення за рахунок іншого майна боржника.
одні люди пишуть що 130.000 тіло одне, інші 100 000 тіло з відсотками і так далі
сума, що підлягає стягненню за виконавчим провадженням
не тіло, не тіло і відсотки, а "за виконавчим провадженням"; "за виконавчим провадженням" - хотєлки шараги

дякую, а якщо наприклад шарага захоче 150 000 то що тоді можуть забрати майно

Назад
Угорі