Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Да уж..по ходу это они уже гадят..@Irok, тоже дeбuлы! Мне звонили в сельсовет, представлялись следователем неким Соболевым, но я спросила адрес, позвонила, сказали нету такого! Я послала на три буквы, так этот ypoд позвонил опять в сельсовет, и сказал что если я не заплачу, то он приедет и отрежет им головы!!!! Долг был около 2000, пришлось заплатить! Не факт конечно что так будет и у вас, но говорю как было!
Я трубки не беру...но так понимаю он вчера гадил в одноклассниках..ypoдШвидка Готівочка то зовсім отбиті і людьми назвати не можу, теж сьогодні телефонував мені один відбитий, брала 1500 потрібно пролонгувати тіпа давай 300 плати сьогодні кажу нема грошей нема, він мені ти і твоя сім'я ніщеброди , кажу а ти не ніщеброд сидиш вибачте протираїш штани свої , кажу в тебе о це наче кредитів нема він такий довольний нема я ж їх не беру, ніщеброди беруть тіки, кажу ну то значить за оплату забудьте і все послала я його)
На це я не знаю, я всі соціальні мережі удалила пішли вони, родичам розповіли з чоловіком все добре зрозуміли , деякі помогли закрити , а за фото якщо не дай Боже таке зроблять відразу до поліції піду , хай знають своє місцеЯ тру
Я трубки не беру...но так понимаю он вчера гадил в одноклассниках..ypoд
Они обе хороши...готивочка приезжает ..гадостями обклеивают.а швидка готивочка отбитые хамыПривіт всім я тут щапуталась всі пишуть готівочка а яка саме є ваша хотівочка і швидка готівочка??? То яка з них сама дибільна
Вони приїжали до вас?Ну вони в мене є але їх офіс 80 км від мене то можуть приїхати щс 1000 грн