Яка саме готівочка

• Автор теми Автор теми Soni
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 1K
  • Теґи Теґи
    мфо
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Soni

Форумчанин
Дописи
194
Реакції
73
Бали
68
Soni не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт всім я тут щапуталась всі пишуть готівочка а яка саме є ваша хотівочка і швидка готівочка??? То яка з них сама дибільна

Soni, ваша готівочка

Ну вони в мене є але їх офіс 80 км від мене то можуть приїхати щс 1000 грн

Soni, у мене вони в чернівцях прям 100 метрів від мого будинку нехай лиш прийдуть їхня контора цієїж ночі буде гори гори ясно чтобы не понасло

Дима, будут горіти чесне слово придурки за 1500 так мозги виносять

Дима, ну 80 км по бездоріжю нормально

А меня интересует швидка готивочка

Кто что по ней расскажет??

@Irok, тоже дeбuлы! Мне звонили в сельсовет, представлялись следователем неким Соболевым, но я спросила адрес, позвонила, сказали нету такого! Я послала на три буквы, так этот ypoд позвонил опять в сельсовет, и сказал что если я не заплачу, то он приедет и отрежет им головы!!!! Долг был около 2000, пришлось заплатить! Не факт конечно что так будет и у вас, но говорю как было!

@Irok, тоже дeбuлы! Мне звонили в сельсовет, представлялись следователем неким Соболевым, но я спросила адрес, позвонила, сказали нету такого! Я послала на три буквы, так этот ypoд позвонил опять в сельсовет, и сказал что если я не заплачу, то он приедет и отрежет им головы!!!! Долг был около 2000, пришлось заплатить! Не факт конечно что так будет и у вас, но говорю как было!
Да уж..по ходу это они уже гадят..

Швидка Готівочка то зовсім отбиті і людьми назвати не можу, теж сьогодні телефонував мені один відбитий, брала 1500 потрібно пролонгувати тіпа давай 300 плати сьогодні кажу нема грошей нема, він мені ти і твоя сім'я ніщеброди , кажу а ти не ніщеброд сидиш вибачте протираїш штани свої , кажу в тебе о це наче кредитів нема він такий довольний нема я ж їх не беру, ніщеброди беруть тіки, кажу ну то значить за оплату забудьте і все послала я його)

Я тру
Швидка Готівочка то зовсім отбиті і людьми назвати не можу, теж сьогодні телефонував мені один відбитий, брала 1500 потрібно пролонгувати тіпа давай 300 плати сьогодні кажу нема грошей нема, він мені ти і твоя сім'я ніщеброди , кажу а ти не ніщеброд сидиш вибачте протираїш штани свої , кажу в тебе о це наче кредитів нема він такий довольний нема я ж їх не беру, ніщеброди беруть тіки, кажу ну то значить за оплату забудьте і все послала я його)
Я трубки не беру...но так понимаю он вчера гадил в одноклассниках..ypoд

Я тру

Я трубки не беру...но так понимаю он вчера гадил в одноклассниках..ypoд
На це я не знаю, я всі соціальні мережі удалила пішли вони, родичам розповіли з чоловіком все добре зрозуміли , деякі помогли закрити , а за фото якщо не дай Боже таке зроблять відразу до поліції піду , хай знають своє місце

Швидка Готівочка сьогодні звонила одна Ирина Володимирівна представляється їхнім юристом почала , що заяву подасть до дільничного сказала мамі буде звонить бо дізналась як її звати , або я плачу або хуже буде

• Подобається
Реакції: Irok
Привіт всім я тут щапуталась всі пишуть готівочка а яка саме є ваша хотівочка і швидка готівочка??? То яка з них сама дибільна
Они обе хороши...готивочка приезжает ..гадостями обклеивают.а швидка готивочка отбитые хамы

Ось що прийшло от швидка Готівочка тормознуті якісь

Ось що

Вкладення

• 1547371985592.webp
    1547371985592.webp
    27.3 Кб · Перегляди: 43
Це хіба не одне і те саме
?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі