Яка різниця між приватним і державним виконавцем?

• Автор теми Автор теми Вовк-Війто
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 863

Вовк-Війто

Форумчанин
Дописи
139
Реакції
74
Бали
3625
Вовк-Війто не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня!
Хто знає яка різниця між приватним виконавцем і (ДВС) державною виконавчою службою?

Дякую!

Доброго дня!
Хто знає яка різниця між приватним виконавцем і (ДВС) державною виконавчою службою?

Дякую!
Як на мене то одна кака. Хоча мені з приватним було легше домовитися, ніж з державним.

Скоростью реакции. Приватные делают всё достаточно быстро и оперативно.
Государственные же наоборот, телятся очень долго

Як на мене то одна кака. Хоча мені з приватним було легше домовитися, ніж з державним.
Державний працює в мене в районі,хотів листа відправити,але пошта вихідна сьогодні,чекаю до завтра,хочу перевірити чи зніме блок із моєї зарплатної картки.

Державний працює в мене в районі,хотів листа відправити,але пошта вихідна сьогодні,чекаю до завтра,хочу перевірити чи зніме блок із моєї зарплатної картки.
Так віднесіть заяву особисто.
хочу перевірити чи зніме блок із моєї зарплатної картки.
Нас потім проінформуєте.

Скоростью реакции. Приватные делают всё достаточно быстро и оперативно.
Государственные же наоборот, телятся очень долго
Особливо,коли треба ВП завершувати:fffuuu:
Доброго дня!
Чесно,Ви б краще напис зносили,а не філософствували над таким глобальним питанням)

Я поки не посиділа з ним за столом цілий робочий день з милою посмішкою, то не хотів знімати блок. А приватний навіть і не блокував. Тут точно більше залежить від того, якою людиною є виконавець... Але Ви б спробували на особистий прийом потрапити.

Назад
Угорі