Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ви, мабуть, мали на увазі, щоб не відправляли документи за Вашим місцем реєстрації?Доброго дня, як через Єсуд зробити щоб вони не мали документи на адресу проживання, я просто там не живу.
Так, не правильно сформулювавВи, мабуть, мали на увазі, щоб не відправляли документи за Вашим місцем реєстрації?
Якщо у Вас є електронний кабінет суду, то Ви автоматично можете бачити, які документи щодо Вашої справи подано до суду. Це якщо Ви хвилюєтесь, на випадок того, що можете щось пропустити по справі. А на рахунок того, що відправка буде за Вашим місцем реєстрації і якщо Ви дійсно там не проживаєте, то працівники пошти поставлять відповідну відмітку на повідомленні і відправлять документи туди звідки вони прийшли, з відміткою про відсутність одержувача за вказаною адресою. Чи Ви за щось інше хвилюєтесь?Так, не правильно сформулював
Я хвилююсь що вони прийдуть на місце мої реєстрації, в там зараз проживають другі люди, їм про мої суди знати не потрібно((Якщо у Вас є електронний кабінет суду, то Ви автоматично можете бачити, які документи щодо Вашої справи подано до суду. Це якщо Ви хвилюєтесь, на випадок того, що можете щось пропустити по справі. А на рахунок того, що відправка буде за Вашим місцем реєстрації і якщо Ви дійсно там не проживаєте, то працівники пошти поставлять відповідну відмітку на повідомленні і відправлять документи туди звідки вони прийшли, з відміткою про відсутність одержувача за вказаною адресою. Чи Ви за щось інше хвилюєтесь?
Ну, я це і мала на увазі.Я хвилююсь що вони прийдуть на місце мої реєстрації, в там зараз проживають другі люди, їм про мої суди знати не потрібно((
Можливості домовитись немає, з працівниками(Ну, я це і мала на увазі.
Домовтеся з працівниками пошти, якщо є така можливість, щоб не приносили документи за Вашою адресою.
А чи можна щось подати через ел кабінет суду, не впевнена в цьому, мабуть- ні.
Але.... можливо, хтось з форумчан напише іншу інформацію
зареєструйтесь в Електронному судіДоброго дня, як через Єсуд зробити щоб вони не мали документи на адресу проживання, я просто там не живу.
доброго дняДоброго дня, як через Єсуд зробити щоб вони не мали документи на адресу проживання, я просто там не живу.
напишіть заяву про отримання документів засобами електронного звʼязкуМожливості домовитись немає, з працівниками(
Вже зробивзареєструйтесь в Електронному суді
Доброго дня, а як мені написати заяву в відправити електронною поштою?доброго дня
напишіть заяву про отримання документів засобами електронного звʼязку
в електронному суді повинен бути зразокВже зробив
Доброго дня, а як мені написати заяву в відправити електронною поштою?
Я зареєстрована в ел суді, але всерівно доки приходять в паперовому вигляді за місцем реєстрації. Людина запитує,чи можна подати заяву, що доки не направляли поштоюзареєструйтесь в Електронному суді
та кого цікавлять ті питання)))Я зареєстрована в ел суді, але всерівно доки приходять в паперовому вигляді за місцем реєстрації. Людина запитує,чи можна подати заяву, що доки не направляли поштою
з практики, на жаль, не завжди у справу помічники та секретарі суддів дивляться щодо заяв, куди ж направляти чи не направляти. Тому порада отримувати інформацію з кабінету в ел. суді, а паперове зовсім не гарантується, що не буде відправлятись навіть після всіх заявЯ зареєстрована в ел суді, але всерівно доки приходять в паперовому вигляді за місцем реєстрації. Людина запитує,чи можна подати заяву, що доки не направляли поштою
Я зразок найшов, А на яку адресу мені відправляти, і як підписати? Чи можно просто відправити без підписута кого цікавлять ті питання)))
ну якщо ми тут відповідаємо))та кого цікавлять ті питання)))
Зрозумів ((з практики, на жаль, не завжди у справу помічники та секретарі суддів дивляться щодо заяв, куди ж направляти чи не направляти. Тому порада отримувати інформацію з кабінету в ел. суді, а паперове зовсім не гарантується, що не буде відправлятись навіть після всіх заяв
в сенсі на яку адресу?Я зразок найшов, А на яку адресу мені відправляти, і як підписати? Чи можно просто відправити без підпису
Заяву то я знайшов, але там в єСуді де заяви немає пункта навіть такогов сенсі на яку адресу?
ви ж через ел суд подаєте?
там автоматично формується.
і підписуєте дія підписом, в тому ж ел суді
якого?Заяву то я знайшов, але там в єСуді де заяви немає пункта навіть такого