Як зробити щоб суд не слав на адресу документи?

• Автор теми Автор теми Apolo
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 23
  • Перегляди Перегляди 206

Apolo

✩ Premium ✩
Дописи
174
Реакції
48
Бали
913
Apolo не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, як через Єсуд зробити щоб вони не мали документи на адресу проживання, я просто там не живу.

Доброго дня, як через Єсуд зробити щоб вони не мали документи на адресу проживання, я просто там не живу.
Ви, мабуть, мали на увазі, щоб не відправляли документи за Вашим місцем реєстрації?

Так, не правильно сформулював
Якщо у Вас є електронний кабінет суду, то Ви автоматично можете бачити, які документи щодо Вашої справи подано до суду. Це якщо Ви хвилюєтесь, на випадок того, що можете щось пропустити по справі. А на рахунок того, що відправка буде за Вашим місцем реєстрації і якщо Ви дійсно там не проживаєте, то працівники пошти поставлять відповідну відмітку на повідомленні і відправлять документи туди звідки вони прийшли, з відміткою про відсутність одержувача за вказаною адресою. Чи Ви за щось інше хвилюєтесь?

Якщо у Вас є електронний кабінет суду, то Ви автоматично можете бачити, які документи щодо Вашої справи подано до суду. Це якщо Ви хвилюєтесь, на випадок того, що можете щось пропустити по справі. А на рахунок того, що відправка буде за Вашим місцем реєстрації і якщо Ви дійсно там не проживаєте, то працівники пошти поставлять відповідну відмітку на повідомленні і відправлять документи туди звідки вони прийшли, з відміткою про відсутність одержувача за вказаною адресою. Чи Ви за щось інше хвилюєтесь?
Я хвилююсь що вони прийдуть на місце мої реєстрації, в там зараз проживають другі люди, їм про мої суди знати не потрібно((

Я хвилююсь що вони прийдуть на місце мої реєстрації, в там зараз проживають другі люди, їм про мої суди знати не потрібно((
Ну, я це і мала на увазі.
Домовтеся з працівниками пошти, якщо є така можливість, щоб не приносили документи за Вашою адресою.
А чи можна щось подати через ел кабінет суду, не впевнена в цьому, мабуть- ні.
Але.... можливо, хтось з форумчан напише іншу інформацію

Ну, я це і мала на увазі.
Домовтеся з працівниками пошти, якщо є така можливість, щоб не приносили документи за Вашою адресою.
А чи можна щось подати через ел кабінет суду, не впевнена в цьому, мабуть- ні.
Але.... можливо, хтось з форумчан напише іншу інформацію
Можливості домовитись немає, з працівниками(

доброго дня
Можливості домовитись немає, з працівниками(
напишіть заяву про отримання документів засобами електронного звʼязку

зареєструйтесь в Електронному суді
Вже зробив

доброго дня

напишіть заяву про отримання документів засобами електронного звʼязку
Доброго дня, а як мені написати заяву в відправити електронною поштою?

Я зареєстрована в ел суді, але всерівно доки приходять в паперовому вигляді за місцем реєстрації. Людина запитує,чи можна подати заяву, що доки не направляли поштою
та кого цікавлять ті питання)))

Я зареєстрована в ел суді, але всерівно доки приходять в паперовому вигляді за місцем реєстрації. Людина запитує,чи можна подати заяву, що доки не направляли поштою
з практики, на жаль, не завжди у справу помічники та секретарі суддів дивляться щодо заяв, куди ж направляти чи не направляти. Тому порада отримувати інформацію з кабінету в ел. суді, а паперове зовсім не гарантується, що не буде відправлятись навіть після всіх заяв

з практики, на жаль, не завжди у справу помічники та секретарі суддів дивляться щодо заяв, куди ж направляти чи не направляти. Тому порада отримувати інформацію з кабінету в ел. суді, а паперове зовсім не гарантується, що не буде відправлятись навіть після всіх заяв
Зрозумів ((

Я зразок найшов, А на яку адресу мені відправляти, і як підписати? Чи можно просто відправити без підпису
в сенсі на яку адресу?
ви ж через ел суд подаєте?
там автоматично формується.
і підписуєте дія підписом, в тому ж ел суді

в сенсі на яку адресу?
ви ж через ел суд подаєте?
там автоматично формується.
і підписуєте дія підписом, в тому ж ел суді
Заяву то я знайшов, але там в єСуді де заяви немає пункта навіть такого

Назад
Угорі