Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
К вам много по ним просрочки? Эти твapu то что они делают ... Честно не копейки:__::__::__: только судХочу закрити сьогодні Сс клоунів, як можна змусити їх видалити твої персональні дані? І щоб вони забули про тебе назавжди
Я б не платив, але через батьків мушу, не хочу щоб вони мали неприємності на роботі. Просрочка тиждень, того й хочу заплатити поки ще сума адекватнаК вам много по ним просрочки? Эти твapu то что они делают ... Честно не копейки:__::__::__: только суд
Что они вам сделать успели?
Тобто,якщо договір на прострочці ,тоді доречно звертатись з таким листом?Це якби Ви з ними вже стикнулися по просрочці і штрафам, тоді могли би відправити їм офіційного листа з відкликом свого дозволу на передавання персональних даних третім особам.
У пользователя все это в профиле указано..Ну,кроме паспорта..Уберите ваши персональные данные
А потом гадай,от куда у мфо столько инфыУ пользователя все это в профиле указано..Ну,кроме паспорта..
Ця вимога не несе жодної загрози.Але Вам не варто ось так виставляти особисті дані..Підкажіть, будь ласка, мені сьогодні Бисто займ прислав Досудову вимогу.
Я не в курсі була..Ця вимога не несе жодної загрози.Але Вам не варто ось так виставляти особисті дані..
Як це зробити?Уберите ваши персональные данные
Тупанула, не знаю як видалити...Ця вимога не несе жодної загрози.Але Вам не варто ось так виставляти особисті дані..
До модераторiв звернiться.Вас i за профiлем легко вирахувати.Я не в курсі була..
Як це зробити?
уже убралТупанула, не знаю як видалити...
Тобто,якщо договір на прострочці ,тоді доречно звертатись з таким листом?
Дякую)))уже убрал
Зрозумiло....Так, ми маємо право на офіційне відкликання свого дозволу на право передавання перс/дан третім особам.Це мені казав адвокат.Проте Ви ж розумієте, що це не працює!!!