як змусити їх видалити твої персональні дані?

• Автор теми Автор теми ff_pls
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 20
  • Перегляди Перегляди 2K

ff_pls

Форумчанин
Дописи
227
Реакції
335
Бали
2725
ff_pls не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Хочу закрити сьогодні Сс клоунів, як можна змусити їх видалити твої персональні дані? І щоб вони забули про тебе назавжди

Хочу закрити сьогодні Сс клоунів, як можна змусити їх видалити твої персональні дані? І щоб вони забули про тебе назавжди
К вам много по ним просрочки? Эти твapu то что они делают ... Честно не копейки:__::__::__: только суд
Что они вам сделать успели?

Никак. Точнее удалить типо могут,но в базе данных Вы останитесь.

К вам много по ним просрочки? Эти твapu то что они делают ... Честно не копейки:__::__::__: только суд
Что они вам сделать успели?
Я б не платив, але через батьків мушу, не хочу щоб вони мали неприємності на роботі. Просрочка тиждень, того й хочу заплатити поки ще сума адекватна

ff_pls, За персональні дані можете забути.Вони їх всерівно зберегли.З ЛК після закриття активного займу можно видалити свої дані, проте це нічого не дасть на їх сервері вони назавжди.Це якби Ви з ними вже стикнулися по просрочці і штрафам, тоді могли би відправити їм офіційного листа з відкликом свого дозволу на передавання персональних даних третім особам.Проте і цей варіант не працює належним чином, бо вони всі чхати хотіли на закони.Тобто з персональними в нас перманентно пр0й0б.Ми їх сами надали і вони що хотітимуть, то і будуть робити.

Підкажіть, будь ласка, мені сьогодні Бисто займ прислав Досудову вимогу.
Товариство з обмеженою відповідальністю "ПРОСТІ ЗАЙМИ"

Д О С УД О В А В И М О Г А

За договором: позики з Товариство з обмеженою відповідальністю "ПРОСТІ ЗАЙМИ" № @
До: Гр.@ , паспорт А
Що до: стягнення простроченої заборгованості.
В сумі: @
Шановний @, Ви систематично порушуєте свої зобов’язання, які взяли на себе відповідно до укладеного з ТОВ "ПРОСТІ ЗАЙМИ" Договору позики № @ що унеможливлює нашу подальшу співпрацю.
Остання можливість уникнути судового процесу та витрат пов’язаних з ним – це терміново, протягом 2 днів, сплатити суму простроченого боргу.
Станом на 01.06.2019р. Ваша заборгованість перед ТОВ "ПРОСТІ ЗАЙМИ" складає:
@грн.
Сплатити
І ще там бла бла бла.... Що з цього буде? Дома зе ніхто не знаю, сижу офігєвша...​

Останнє редагування модератором:
Це якби Ви з ними вже стикнулися по просрочці і штрафам, тоді могли би відправити їм офіційного листа з відкликом свого дозволу на передавання персональних даних третім особам.
Тобто,якщо договір на прострочці ,тоді доречно звертатись з таким листом?

Якби до Вас завітав листоноша і вручив рекомендованого листа, оце б було по закону. Суд це для нас кращий варіант. Але вони ж не хочуть по закону
Правда форумчани?

У пользователя все это в профиле указано..Ну,кроме паспорта..
А потом гадай,от куда у мфо столько инфы
Кстати ,новые кредиты знают,что я есть на форуме,но не знают под каким ником?

Тобто,якщо договір на прострочці ,тоді доречно звертатись з таким листом?

Так, ми маємо право на офіційне відкликання свого дозволу на право передавання перс/дан третім особам.Це мені казав адвокат.Проте Ви ж розумієте, що це не працює!!!

Назад
Угорі