Як зберегти майно при ВП?

• Автор теми Автор теми MargoM
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 15
  • Перегляди Перегляди 593

MargoM

Перевірений
Дописи
26
Реакції
5
Бали
278
MargoM не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня.Підкажіть будь ласка порадою..
Планується суд з банком і я розумію,що завершення може бути різним,а маю у власності автомобіль.
Продати його не зможу(та й і не дуже хочу),так як це друга продажа за рік,а його треба якось зберегти.
Чи можу я подарувати близькому родичу, з подальшим переоформленням?І чи ніяк це на мене не вплине?
Буду дуже вдячна за відповідь 🙏

та можно, пока нет исполнительного почему нет.
не киданут ли вас?

та можно, пока нет исполнительного почему нет.
не киданут ли вас?
Та ні.
Просто десь читала,що такі «дарування» виконавець може оскаржити.І хотілося би дізнатися чи це дійсно так і як правильно вчинити.

интересно какие основания у исполнителя могут быть?

я так розумію, що якщо не платити по виконавчому, то можуть арештувати авто, а якщо домовитись з виконавцем про щомісячні платежі, то він не буде арештовувати авто, чи як?

Я так розумію,що арешт буде в любому випадку.Але на момент відкриття вп не хочу,щоб у власності було це майно-то ж думаю,що з ним краще зробити.

дивно, а сенс арештовувати, якщо, наприклад, є домовленість з виконавцем, може хтось підкаже? та чи може той виконавець, якщо арештує продати авто?

его, скорее всего и так и так арестуют

дивно, а сенс арештовувати, якщо, наприклад, є домовленість з виконавцем, може хтось підкаже? та чи може той виконавець, якщо арештує продати авто?
чтоб не продали, например)

Так в цьому і питання.Чи можу я переоформити через договір дарування?

Доброго дня.Підкажіть будь ласка порадою..
Планується суд з банком і я розумію,що завершення може бути різним,а маю у власності автомобіль.
Продати його не зможу(та й і не дуже хочу),так як це друга продажа за рік,а його треба якось зберегти.
Чи можу я подарувати близькому родичу, з подальшим переоформленням?І чи ніяк це на мене не вплине?
Буду дуже вдячна за відповідь 🙏
Добрий день. Оцінити по матеріалах справи шанси, а далі вже вирішувати. Якщо є правові підстави зменшувати стягнення - робіть це. Якщо відповідач не подає аргументований відзив, як правило, рішення на користь позивача. А далі по результату рішення (поки ще в законну силу не вступить), всі інші моменти "зберегти майно".

якщо в нерухомому майні зареєстровані неповнолітні - стягнення не відбудеться. Ну і сума стягнення на єдине майно ж .. Все треба в сукупності дивитись. Бо дарування - це ж також кошти, плюс вибуває майно з власності. Повертаємось до початку - оцінити професійно шанси і ризики на підставі саме позову і додатків, а не "на пальцях"

я думаю так, головне встигнути переоформити до виконавчого провадження

а просто переоформити через Дію без договору даріння?

я думаю так, головне встигнути переоформити до виконавчого провадження

а просто переоформити через Дію без договору даріння?
Вже був в цьому році продаж. А на продаж другого авто на рік великий податок.

Назад
Угорі