ClickCredit Як зараз себе поводять Клік Кредит у прострочені ? Один раз була пролонгація, в цю вже не встигаю внести

• Автор теми Автор теми Llinaluna02
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 2K

Llinaluna02

Форумчанин
Дописи
17
Реакції
4
Бали
3
Llinaluna02 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Завтра останній день на пролонгацію в клік кредит , підскажіть як бути з ними ? І як поводять себе в перший день прострочення зараз ? Мало інформації про них на форумі просто

Завтра останній день на пролонгацію в клік кредит , підскажіть як бути з ними ? І як поводять себе в перший день прострочення зараз ? Мало інформації про них на форумі просто
В мене ніяк,не дзвонили не писали.Десь місяців через 7 продали Еапб.А ті вже через рік в суд

Оточенню не телефонують зовсім, продають факторингу, потім можливий суд, якщо не закрити, все індивідуально, коли може бути суд то хрін його знає

судячи з дописів про те які контори були у 2019-2021, то зараз вони майже всі безобідні)
Так. Напевно, усі грізні артури, тимури та олександри євгеновичи звалили до Польщі підсилили лави ЗСУ, та й усі сіри ланоси віддали ТЦК на передову. Ех, не хочу про це.

В мене ніяк,не дзвонили не писали.Десь місяців через 7 продали Еапб.А ті вже через рік в суд
А тіло в вас яке було ?

Оточенню не телефонують зовсім, продають факторингу, потім можливий суд, якщо не закрити, все індивідуально, коли може бути суд то хрін його знає
А на який день місяць продають підскажіть будь ласка? Мені головне щоб завтра оточення не кошмарили я планую їх закрити кошти є але карта заблокована банком ось чекає розблокування , тому хвилююсь щоб завтра не почалось

А тіло в вас яке було ?

А на який день місяць продають підскажіть будь ласка? Мені головне щоб завтра оточення не кошмарили я планую їх закрити кошти є але карта заблокована банком ось чекає розблокування , тому хвилююсь щоб завтра не почалось
Они даже вам не звонят, окружению тоже. По этому поводу можете не переживать

Ого удивительно , а что так 😅?

Сейчас звонит робот и напоминает о оплате

Ого удивительно , а что так 😅?
Ну так у них... Сами соглашаетесь на реструктуризацию в кабинете или месяца через 2-3 можно писать Celtis и договариваться на оплату тела или тела +1000 одним платежом. Потом продают

А тіло в вас яке було ?

Тіло 3000

Ну в мене тіло там 4500 тисячі

Ну так у них... Сами соглашаетесь на реструктуризацию в кабинете или месяца через 2-3 можно писать Celtis и договариваться на оплату тела или тела +1000 одним платежом. Потом продают
Дякую вам за відповідь велике . Тобто вони спокійні не турбують , спокійно очікують, далі можна вийти з ними на контакт та домовитись про оплату так ?

Ну в мене тіло там 4500 тисячі

Дякую вам за відповідь велике . Тобто вони спокійні не турбують , спокійно очікують, далі можна вийти з ними на контакт та домовитись про оплату так ?
вони найспокійніші з усіх, май кредит через 10 днів дає реструктуризацію, клік також можна домовлятись по пошті , вони добрі

Назад
Угорі