Як зараз оплачуєте комунальні послуги?

• Автор теми Автор теми ОленаЯ
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 707

ОленаЯ

Читач
Дописи
6
Реакції
2
Бали
128
ОленаЯ не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вже за півроку почили з'являтися борги за комунальні послуги. Поки що невеликі, але вже є. Начебто з весни планують підвищити вартість. Тоді зовсім нічим буде платити. Як ви зараз оплачуєте комуналку? Просто по інтернету почитала, пишуть, що вже борги передають колекторам і дуже не хотілося би, щоб ці ненормальні обдзвонювати сусідів і позорили мене

дуже не хотілося би, щоб ці ненормальні обдзвонювати сусідів і позорили мене
Не сприймайте це так от і все.
Ви ж це не робите свідомо. Тобто маєте кошти, а не платите і припустим пропиваєте їх.
Зараз більша частина країни в таких боргах. Та й час такий, самі знаєте яка ситуація в країні.

Ви ж це не робите свідомо. Тобто маєте кошти, а не платите і припустим пропиваєте їх.
Як це потім сусідам пояснити... Більше всього цього боюся. Бо з ними відносини вкрай негарні. А тут ще такий"бонус їм буде". Та в загалі наскільки це законно, що борг за газ наприклад передають колекторам. То 200 грн, то 500. То ж смішно. Але мені не до сміху

Як це потім сусідам пояснити... Більше всього цього боюся. Бо з ними відносини вкрай негарні. А тут ще такий"бонус їм буде". Та в загалі наскільки це законно, що борг за газ наприклад передають колекторам. То 200 грн, то 500. То ж смішно. Але мені не до сміху
А причому тут сусіди до ваших боргів?Яка їм різниця?

З МФО простіше. Тут хоч не будуть лякати, що всьому дому відключать газ або воду через мене
Хоча хто їх знає:dntknw:
Які в вас цікаві фантазії... :rolleyes: В мене є борги по комуналці, максимум це листи щастя шлють.

З МФО простіше. Тут хоч не будуть лякати, що всьому дому відключать газ або воду через мене
Хоча хто їх знає:dntknw:
Під час війни ніхто нікому нічого не буде виключати.І в майбутньому планується борги ,що накопичились під час війни за газ,світло,воду (не комуналку)розбивати на 5 років.
Не панікуйте.
Ви така не одна.
Можуть і вам подзвонити за сусідів.

Як це потім сусідам пояснити...
А з якого дива вам взагалі щось потрібно пояснювати?
Більше всього цього боюся. Бо з ними відносини вкрай негарні. А тут ще такий"бонус їм буде".
То якого милого ви взагалі переймаєтесь?
Ви від них залежні чи що?
То як їм цей "бонус" важкий - нехай поможуть.
"Не учите меня жить, а лучше помогите материально." (с)
Та в загалі наскільки це законно, що борг за газ наприклад передають колекторам. То 200 грн, то 500. То ж смішно. Але мені не до сміху
Це і раніше було.
На форумі навіть писали як колектори дзвонили за копійочний борг в якомусь ХХХтелекомі.

Сейчас по ИНН нельзя списывать деньги со счетов и блокировать счета тоже.А вот как с долгами за коммуналку.Вот если ,предположим,есть решение суда или судовой наказ.То если передадут решение исполнителю,то какие действия он сможет совершить?Сможет ли исполнитель арестовать счёт или списывать деньги с з/платы?Или при военном положении нельзя это делать?Кто знает?

Сможет ли исполнитель арестовать счёт или списывать деньги с з/платы?Или при военном положении нельзя это делать?Кто знает?
Арешт можливий. Грошима всерівно можете користуватись ( якщо борг не перевищує 100тис )
Відрахування із зп можливі тільки по аліментам.

Сможет ли исполнитель арестовать счёт или списывать деньги с з/платы?
ну по идее может списать без ареста и не з зарплаты, а со счета по платежному требованию (по исполению за коммуналку вроде есть ограничения по регионам где идут боевые действия)Рада заборонила стягувати борги за комуналку, але тимчасово і не у всіх

Останнє редагування:
Вже за півроку почили з'являтися борги за комунальні послуги. Поки що невеликі, але вже є. Начебто з весни планують підвищити вартість. Тоді зовсім нічим буде платити. Як ви зараз оплачуєте комуналку? Просто по інтернету почитала, пишуть, що вже борги передають колекторам і дуже не хотілося би, щоб ці ненормальні обдзвонювати сусідів і позорили мене
Мне недавно пришла бумажка, что подадут в суд из-за задолженности 3200 грн за электроэнергию (спасибо обогревателю). Там было написано, что надо оплатить в течение 5 дней. Ну я оплатил. Это то, что было на личном опыте из недавнего :)
Но мне с этого просто смешно, что из-за какой-то мелочи угрожают судами и т.д. Не ожидал такого вообще.

У вас же счётчики в квартире или в доме??? Вот и платите сколько денег есть но обязательно надо оплатить хоть что то что бы сумма прошла. И никого к счётчику не допускайте и не будет долгов

Назад
Угорі