Марійка
Форумчанин
- Дописи
- 15
- Реакції
- 4
- Бали
- 5060
Марійка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
У Вас ВП згідно рішення суду чи відкрите провадження по справі в суді?Як заплатити вп якщо карта арештована можна частинами?
Якщо ви вирішили заплатити а не оспорювати рішення ( якщо воно було заочним ), то в самому виконавчому провадженні є реквізити рахунку на який потрібно платити. А як ви то погасите лишень ваша забота... частинами чи відразу... можете хоч по сто гривень платити, але поки не закриєте картки будуть під арештом. Якщо ви хочете сплатити саме з цієї картки і там є кошти - зв'язуйтесь з виконавцем і так йому про це кажіть.Як заплатити вп якщо карта арештована можна частинами?
Там давно рішення і воно на виконанні.У Вас ВП згідно рішення суду чи відкрите провадження по справі в суді?
Зв'язалася але він каже що треба чекати до наступного місяця щоб кошти з роботи не надіслали "письмо з виконавчої в мене на руках" до бухгалтерії не дійшло. Чи краще відати ?
А яким чином воно у вас опинилось?))Зв'язалася але він каже що треба чекати до наступного місяця щоб кошти з роботи не надіслали "письмо з виконавчої в мене на руках" до бухгалтерії не дійшло. Чи краще відати ?
А яким чином воно у вас опинилось?))
Працюю на філії бухгалтер філії відавА яким чином воно у вас опинилось?))
Останній арешт на 17712. В АСВП є відкритє ВП? В реєстрі боржників?Працюю на філії бухгалтер філії відав
І тут я не розумію там де 26 тис. То арешту нема так?[по ньому в мене суд]
Дивні у вас бугалтера))Працюю на філії бухгалтер філії відав
А де взяти цю заяву?Останній арешт на 17712. В АСВП є відкритє ВП? В реєстрі боржників?
Виконавцю пишіть заяву про списання грошей з рахунку при наявності потрібної суми для закриття ВП.
Можете попросити в виконавця,хай дасть зразок,а можна самому придумать. Шапка,заява,прошу Вас списати з рахунку ..... потрібну суму для закриття ВП номер..... Хоча виконавцю досить і сказать ,що є гроші на рахунку,Вам про це писали в цій темі , і він сам все зробить.А де взяти цю заяву?
ДякуюМожете попросити в виконавця,хай дасть зразок,а можна самому придумать. Шапка,заява,прошу Вас списати з рахунку ..... потрібну суму для закриття ВП номер..... Хоча виконавцю досить і сказать ,що є гроші на рахунку,Вам про це писали в цій темі , і він сам все зробить.
Я хочу оплатити всю суму. А заяву на дві мінімальних я давно оформилаДивні у вас бугалтера))
Він/вона мали його прийняти до виконання, а не віддавати його вам.
Це порушення яке мінімум тягне на звільнення або й на притягнення))
По темі: якщо хочете сплатити, то звісно віддайте і нехай працюють.
Якщо хочете якимись коштами користуватись і зарплатня більша за 14200, то зробіть рахунок на який приходить зарплатня видатковим.
Це вам дасть змогу мати доступ до 14200 на місяць, решту спишуть.