Як закривати якщо продані?

• Автор теми Автор теми Лорена
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 802

Лорена

Форумчанин
Дописи
212
Реакції
44
Бали
2625
Лорена не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт) я вже не вперше пишу режим сніжинка більше 8 місяців. 17 мфо і альфа банк. Одним словом платити космічні суми немає чим. Але розумію що вирішувати проблему всеодно потрібно! Тому подумую гасити хоть по одному і лише на лояльних умовах. Скажіть будь ласка якщо всі борги знаходяться у колекторів як правильно взнати яка контора їм продала яке було тіло і як безпечно закривати щоб гроші не пішли на вітер. Як взагалі з ними зв'язуватися домовлятися. Хтось може поділитися покроковим планом дій?

просите договор переуступки для начала а там видно будет кто и чего

З ними впжче домовитися...теж маю 16 мфо і половина продано
Позвонила в Альфа банк сказала що хочу зробити реструктуризацію давайте рішати питання. Вона мені ми продали колекторам укрборг по моєму) дзвоніть туди взнавайте. Кажу я піду на відділення давайте оформимо буду сплачувати. Ні всі питання туди. Ні то ні я в них нічого не брала. Вирішувати буду лише з банком
просите договор переуступки для начала а там видно будет кто и чего
Як їх просити?) В кого?) Яким чином?)

Позвонила в Альфа банк сказала що хочу зробити реструктуризацію давайте рішати питання. Вона мені ми продали колекторам укрборг по моєму) дзвоніть туди взнавайте. Кажу я піду на відділення давайте оформимо буду сплачувати. Ні всі питання туди. Ні то ні я в них нічого не брала. Вирішувати буду лише з банком

Як їх просити?) В кого?) Яким чином?)
на каком основании они вам звонят?

Та воно то так але ці колектори і ці проблеми просто жити не дають

Это всё в голове. Они троллят заемщиков как Паниковский Корейко: "Дай миллион! Дай миллион! Всего один миллиончик!" Крч, говорите им чтобы шли они своей дорогой или вообще не отвечайте на звонки и не реагируйте на их писульки. Никто никому ничего не должен. Всё. Обнуление.

Это всё в голове. Они троллят заемщиков как Паниковский Корейко: "Дай миллион! Дай миллион! Всего один миллиончик!" Крч, говорите им чтобы шли они своей дорогой или вообще не отвечайте на звонки и не реагируйте на их писульки. Никто никому ничего не должен. Всё. Обнуление.

Мне ваше «обнуление» просто не даёт покоя? оно то так, но все эти инн и ип , да и бабушки не дай Бог с инсультами после звонков, как с ними то обнулишся?

Назад
Угорі