Як закривати мфо з закордону?

• Автор теми Автор теми Bodyka228
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 596

Bodyka228

Форумчанин
Дописи
820
Реакції
1265
Бали
3810
Bodyka228 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Запропонували роботу закордоном. Пропозиція прям від якої немождиво відмовитися. І тут у мене питання - що робити з шарагами? Я маю намір погасити їх рано чи пізно, так тільки питання чи хтось стикався колись з оплатами шараг із закордону?

Запропонували роботу закордоном. Пропозиція прям від якої немождиво відмовитися. І тут у мене питання - що робити з шарагами? Я маю намір погасити їх рано чи пізно, так тільки питання чи хтось стикався колись з оплатами шараг із закордону?
я Вам намекну)

из за границы войти в кабинет не проблема) интернет есть) у многих есть реквезиты для оплаты по iban так что проблем с оплатами нет) но я б советовал забить)

Вкладення

• 1402994596_941718919 (1).webp
    1402994596_941718919 (1).webp
    292 Кб · Перегляди: 25
я Вам намекну)

из за границы войти в кабинет не проблема) интернет есть) у многих есть реквезиты для оплаты по iban так что проблем с оплатами нет) но я б советовал забить)
багато де я з роботи зайти не можу, бо у них захист від впн. Тому і питаю. З закордонного ІР так взагалі не можна буде.

Забейте на них и езжайте спокойно. Заодно от звонилок отдохнёте. Да и смысл им из-за бугра платить - думаю, когда вернётесь, будет уйма предложений за тело, а то и меньше.

Забейте на них и езжайте спокойно. Заодно от звонилок отдохнёте. Да и смысл им из-за бугра платить - думаю, когда вернётесь, будет уйма предложений за тело, а то и меньше.
так я не хочу щоб діставали батькуі, от і все.

багато де я з роботи зайти не можу, бо у них захист від впн. Тому і питаю. З закордонного ІР так взагалі не можна буде.
Если прям сильно хотите дать им денег, то всегда можно зайти через украинский ІР через ВПН, перекинуть денег на украинскую карту и заплатить

смотрите у всех шараг есть расчетный счёт, просто им пишите, они вам его отправляют, IBAN дадут и платите откуда угодно

Вкладення

• 158126477811491578.webp
    158126477811491578.webp
    42.2 Кб · Перегляди: 24
Назад
Угорі