Як закрити виконавче провадження якщо МФО вже не існує

• Автор теми Автор теми Arina29
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 500

Arina29

Форумчанин
Дописи
46
Реакції
0
Бали
3565
Arina29 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня !
Під кажіть що робити в даному випадку.
Виконавче провадження було відкрито ще у 2021 році . Колись давно був кредит в Глобал Кредит на суму 3400.
Хотіла закрити кредит домовитись з МФО але його вже не існує. Виконавець на звʼязок не виходить , сума 15000, а вже збільшилась до 18. Змінився виконавець . І я не хочу платити незрозуміло кому. Підскажіть що в даній ситуації робити ?
Дякую !

Доброго дня !
Виконавче провадження було відкрито ще у 2021 році . Колись давно був кредит в Глобал Кредит на суму 3400.
Хотіла закрити кредит домовитись з МФО але його вже не існує. Виконавець на звʼязок не виходить , сума 15000, а вже збільшилась до 18. Змінився виконавець . І я не хочу платити незрозуміло кому. Підскажіть що в даній ситуації робити ?
Дякую !
Знести напис в суді

Доброго дня !
Дякую !
Вітаю,маю теж кредит в цьому мфо,як ви дізнались що його вже не існує?

Назад
Угорі