Як юристи тільки викачають бабки, під придлогом впливу на BitCapital

• Автор теми Автор теми NOname_1987
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 47
  • Перегляди Перегляди 3K

NOname_1987

Читач
Дописи
3
Реакції
2
Бали
1
NOname_1987 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
В тіктоке підписана на юристів антіколекторської компанії. Вийшло відео де типо вумний юрист розповідає про бітів. Ці скоти не встигли поговорити зі мною так одразу додзвонилися до батьків, сестер та навіть до колишнього якого я не бачила років 5.
Потім подивилась це відео що біти всеж таки фінансова компанія і вони можуть допомогти! За гроші, мене проконсультували допомогли написати заяви на ФІНАНСОВУ КОМПАНІЮ в НБУ до правоохоронних органів. А потім знаєте що? А нічого, за 500 грн я дізналась що вони їх не регулюють!
А коли я бітам написала на пошту написала на них як на МФО заяву, почався треш, родичі прокидаються від телефонних дзвінків зранку та лягають з ними спати!
До сраки таких юристів! Чи вони з ними за одно чи що?

Не здивуюсь якщо ім'я цього недоюриста фігурує в якомусь " юридичному стимулі "

В тіктоке підписана на юристів антіколекторської компанії. Вийшло відео де типо вумний юрист розповідає про бітів. Ці скоти не встигли поговорити зі мною так одразу додзвонилися до батьків, сестер та навіть до колишнього якого я не бачила років 5.
Потім подивилась це відео що біти всеж таки фінансова компанія і вони можуть допомогти! За гроші, мене проконсультували допомогли написати заяви на ФІНАНСОВУ КОМПАНІЮ в НБУ до правоохоронних органів. А потім знаєте що? А нічого, за 500 грн я дізналась що вони їх не регулюють!
А коли я бітам написала на пошту написала на них як на МФО заяву, почався треш, родичі прокидаються від телефонних дзвінків зранку та лягають з ними спати!

Зараз Ви на форумі і тут є СПРАВЖНІ юристи))) І за цю контору заодне почитайте)))

Добре, що тільки 500...
Тут деякі беруть 5-7к і ніфіга не роблять 😂

Останнє редагування:
знаєте я багато вже почитала и що можна писати заяви, тільки скажу одне, все до одного місця, чи то мені так пощастило що в мене спокою не було жодного дня.
читаю тут що комусь дають хоть відпочити, та не мені
Зараз Ви на форумі і тут є СПРАВЖНІ юристи))) І за цю контору заодне почитайте)))

знаєте я багато вже почитала и що можна писати заяви, тільки скажу одне, все до одного місця, чи то мені так пощастило що в мене спокою не було жодного дня.
читаю тут що комусь дають хоть відпочити, та не мені
Змініть сімку)))

Рад, что вы сами все прекрасно поняли и потратили а этих "юристов" всего 500 гривен

NOname_1987, а кто Вам сказал, что на видео юрист?)
В тіктоке підписана на юристів антіколекторської компанії.
Выкиньте тикток вместе с юристами.
Если почитаете описание самой соцсети ТикТок, то увидите там "тикток - площадка для творчества".

В принципе, на форуме это сказали бы бесплатно совсем))
Анекдот про нових рузьких:
- Вань, скок твой галстук стоит?
- 750 баксов!!! Взял вон 👉 в том супермаркете...
- Ну ты и лошара... я в соседенем такой же за 2500 взял!!!
Но тут же "не юристы"))
Кншн. Просто собі тік ток дозволити не можуть :mosking:

Не треба обобсчать. Я ним користуюсь
DeafeningZealousFirecrest-size_restricted.gif

Не треба обобсчать. Я ним користуюсь
Ну ладно)
Многие для работы его используют. Я тоже. Но это несколько иное☝️
Есть подозрение, что Стасик обидится в очередной раз на форум и будет писать, что его тут оклеветали))

Назад
Угорі