Як виконавець Палігін стягує заборгованість після суду?

• Автор теми Автор теми Ilona1508
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 506

Ilona1508

Форумчанин
Дописи
72
Реакції
16
Бали
283
Ilona1508 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. В мене така ситуація, 2 кредита програні, подали на примусове стягнення, виконавець Палігін, на роботу прийшов лист про примусове стягнення, і картки заблоковані( розблокувала на 2 мінімальні). 1 кредит на 650 грн, інший 1900 грн. Але заробітна платня всього лиш 1200-1600 грн в місяць(знаю що смішно, але це правда😊). Як будуть вираховувати з зарплатні підкажіть будь ласка. Вони ж не можуть забрати все і залишити без зарплати. Дякую.

Доброго дня. В мене така ситуація, 2 кредита програні, подали на примусове стягнення, виконавець Палігін, на роботу прийшов лист про примусове стягнення, і картки заблоковані( розблокувала на 2 мінімальні). 1 кредит на 650 грн, інший 1900 грн. Але заробітна платня всього лиш 1200-1600 грн в місяць(знаю що смішно, але це правда😊). Як будуть вираховувати з зарплатні підкажіть будь ласка. Вони ж не можуть забрати все і залишити без зарплати. Дякую.
Це на четверть ставки?

Два кредита бухгалтерія буде відраховувати виконавцю 50% від зарплати.

не будет 50%
Если эти два дела объеденены в одно производство, то максимум 20%, если 2 - 40%

Vadym, це залежить від бухгалтера у мене, самка собаки, знімала 50%
Як красиво написали😁

Как и зарплаты, как может быть оф меньше минималки?
Я працюю на 0.5 ставки, не повний місяць.

шо серйозно подавали на такі суми?)
Мені суд розтрочив кредит на 10 міс, 650 грн в місяць. Я була без роботи і не оплачувала. Програла суд, і вони зразу заблокували рахунки і подали заяву на роботу про стягнення

А другий суд тільки програла, теж розтрочка на 10 міс, і через місяць після суда зразу блокнули рахунки і подали на стягнення. Тобто Палігін працює по 2 різним справам, ЄАПБ і Фінпроммаркет.

Останнє редагування:
вирішили цю проблему? бо чесно кажучи прочитавши це і побачивши сумму хочеться допомогти закрити це, тому якщо проблема актуальна буду радий тільки плюс в карму заробити)

Назад
Угорі