Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Мои соболезнование))Очень информативно!!Я все програв
Бой с кредитами? Или деньги с этих кредитов?Я все програв
Значит не твоё этоЯ все програв

А кто-то стал богаче на ваши деньгиЯ все програв
Идти работать и лечится от тяги к азартным играм!Все програв 40000+40000+27000+кредит не можу спати що робити?
Не играть.Все програв 40000+40000+27000+кредит не можу спати що робити?
Що будет може хто стелкувався з похожимСьогодні росказав жене+ матері+ брату жду що буде наверное я ***** а вроде нормальний розумний з вищою освітою маю двох синів поможіть
Сьогодні росказав жене+ матері+ брату жду що буде наверное я ***** а вроде нормальний розумний з вищою освітою маю двох синів поможі
Ты - лудоман, это человек с тягой к азартным играм. Проблема этого заболевания в том, что оно заметно становится только тогда когда человек берет кредиты и проигрывает их.Сьогодні росказав жене+ матері+ брату жду що буде наверное я ***** а вроде нормальний розумний з вищою освітою маю двох синів поможіть
Сьогодні росказав жене+ матері+ брату жду що буде наверное я ***** а вроде нормальний розумний з вищою освітою маю двох синів поможі
Що будет може хто стелкувався з похожим
Я сталкивался с такими вещами, да. Ты в очень жесткой ловушке. Выход есть и способ есть.Що будет може хто стелкувався з похожим