як вони стосовно дзвінків родичам батькам, коли приступають,?

• Автор теми Автор теми Дура дурная
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 960

Дура дурная

Форумчанин
Дописи
28
Реакції
3
Бали
8
Дура дурная не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Скажіть, будь ласка, як вони стосовно дзвінків родичам батькам, коли приступають,??? Зі мною спілкується деяка Христина, забула по батькові. Та проблема в тому що я їй мозги пудрила... То завтра оплата, то сьогодні, то через приват платила чек сьогодні скину... Дуже боюся що батькам подзвонять, відтягую як можу.. Але тепер розумію даремно я так з ними

а вони тоже вміють запудрити голову рідним????, коли вже вони смоли напьються...таке мелють

Скажіть, будь ласка, як вони стосовно дзвінків родичам батькам, коли приступають,??? Зі мною спілкується деяка Христина, забула по батькові. Та проблема в тому що я їй мозги пудрила... То завтра оплата, то сьогодні, то через приват платила чек сьогодні скину... Дуже боюся що батькам подзвонять, відтягую як можу.. Але тепер розумію даремно я так з ними
Дивлячись яка у Вас просрочка вже . В мене через місяць знайшли сестру і їй у вайбері писали , а через 2 місяці Манівео продає калам з Таліона + , ті уж точно починають звонити всім родичам яких знайдуть( замітив що шукають по прописці , хто з вами в одній хаті....)

Дивлячись яка у Вас просрочка вже . В мене через місяць знайшли сестру і їй у вайбері писали , а через 2 місяці Манівео продає калам з Таліона + , ті уж точно починають звонити всім родичам яких знайдуть( замітив що шукають по прописці , хто з вами в одній хаті....)
Так само діють сслоун, по прописці знайшли мою свекруху :facepalm: не розмовляю з нею вже 2 неділі... і через 5 днів у мене буде просрочка по манівео..буде весело

просто посылай их!мне звонили сказали если я не заплачу сегодня то в суд , та пожалуйста!!!
не давно звонили мои родственники правда посылали их подальше и больше не звонили так что нужно сказать родственики просто ПОСЫЛАТЬ подальше и все!!!

Назад
Угорі