Як цивілізовано наказати за наклеп?

• Автор теми Автор теми Рижулька
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 21
  • Перегляди Перегляди 1K

Рижулька

Форумчанин
Дописи
238
Реакції
355
Бали
5225
Рижулька не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привітик! Чи передбачена якась відповідальність за неодноразове поширення неправдивої інформації однієї особи щодо іншої і куди звертатись в поліцію чи одразу в суд? Які докази потрібно ? І як правильно їх фіксувати щоб суд прийняв до уваги? Всім дякую за поради.
P.s .варіант підловити в темному місці і провести виховну бесіду не підходить

Рижулька, наказание предусмотрено. Но доказать это невозможно...

Всім привітик! Чи передбачена якась відповідальність за неодноразове поширення неправдивої інформації однієї особи щодо іншої і куди звертатись в поліцію чи одразу в суд? Які докази потрібно ? І як правильно їх фіксувати щоб суд прийняв до уваги? Всім дякую за поради.
Никак. Как вы даже документально подтвердите факт клеветы? Может все-таки выбрать метод насилия?)

Якщо мфо розповідає що у вас вся вулиця поручителі,що брали кредити на лікування,що ваші рідні брали на лікування,ну і тд....не буду продовжувати... ТО ніяк....пробачте ім.Це зайве тріпання нервів ваших.....

Якщо мфо розповідає що у вас вся вулиця поручителі,що брали кредити на лікування,що ваші рідні брали на лікування,ну і тд....не буду продовжувати... ТО ніяк....пробачте ім.Це зайве тріпання нервів ваших.....
Господи, как хорошо, что мне насрать на всю улицу... микрорайон, город и область.

Господи, как хорошо, что мне насрать на всю улицу... микрорайон, город и область.

Є люди,яким звонять мфо,а вони ще й уточняють а скільки ...а коли?а потім біжать і оруть вони мені звонять((((((Аааа вона мене поручителем зробила ......

Обращаться в полицию. Есть административная ответственность. Доказательства нужны, нужно опрашивать каждого, кто получил про Вас недостоверную информацию + нужен субъект правонарушения (тело, кто распространяет такую информацию), тогда есть смысл

Обращаться в полицию. Есть административная ответственность. Доказательства нужны, нужно опрашивать каждого, кто получил про Вас недостоверную информацию + нужен субъект правонарушения (тело, кто распространяет такую информацию), тогда есть смысл

Та не допоможе...коли ім роблять запит по таким справам,у них відповідь :"Наші працівники працюють виключно в рамках закону.А хто телефонував Маші Пєті і тд і представлявся працівником нашоі компаніі,нам невідомо.Допобачення"...сидиш...фігєєш..і думаєш,якого я час витрачала....

Та не допоможе...коли ім роблять запит по таким справам,у них відповідь :"Наші працівники працюють виключно в рамках закону.А хто телефонував Маші Пєті і тд і представлявся працівником нашоі компаніі,нам невідомо.Допобачення"...сидиш...фігєєш..і думаєш,якого я час витрачала....
Я же говорю, нужен субъект, ТЕЛО) пусть тогда в ответе на запрос отвечают, что номер телефона с которого звонили тоже не принадлежит компании

Ну такой ответ можно тыкнуть в лицо Маше, Пете и приклеить на дверях подъезда:) типа Маша, Петя, я ж вам говорил, не общайтесь с мошенниками, не верите голосу в трубке! А вы!!! Как вам не стыдно! Взрослые люди! :))))))

На МФО мені уже давно всеодно. Я шахрайка зі стажем у 8 сараях. Плітки поширює сусідка з бурною хворобливою фантазією. Інколи її маразм переходить уже усі межі.

На МФО мені уже давно всеодно. Я шахрайка зі стажем у 8 сараях. Плітки поширює сусідка з бурною хворобливою фантазією. Інколи її маразм переходить уже усі межі.
Ну сплетни это дело житейское)) тем более если все знают больную фантазию этой дамы, то её никто не воспринимает всерьез)) пригрозите ей заявлением в полицию или попробуйте подружиться с ней, чтоб успокоилась))

Як би Ви знали, що Ваша сусідка психічно хвора, як би Ви віднеслись до її слів?
Ось так її і сприймайте, як важко хвору людину. Бо тратити час на таке г@вно, це дороге задоволення. Просто ігноруйте її, з часом їй надоїсть, або знайте інший обєкт для свого язика.

У мене була дуже гостра на язик сокурсниця так вона говорила ( я вибачаюсь за слова) Кому жалко моєї п@зди, най підставить свого рота.

Назад
Угорі