Як сповістити суд, що відповідач не знаходиться в країні?

• Автор теми Автор теми Дівчина2332
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 466

Дівчина2332

Форумчанин
Дописи
464
Реакції
245
Бали
5225
Дівчина2332 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Буду дуже вдячна за допомогу.
Моя подруга нещодавно виїхала за кордон з малолітньою дитиною. З чоловіком вони зараз в процесі розлучення, суд призначений на жовтень. Він зі злості подав на неї позов до суду зі звинуваченнями у домашньому насильстві, нібито вона з нього знущалась та завдала йому моральної шкоди ( хоча в дійсності все навпаки, він її навіть бив). Розгляд цієї справи призначений на 12 вересня з обов'язковою присутністю сторін, але ж в країні її немає і вона не може приїхати. Як правильно сповістити суд про причини неявки і чи можна, щоб справу розглядали без її присутності?

Для чого розглядати цю справу? З домашнім насильством в поліцію йдуть, а не в суд.
Приїде додому і буде суд продовжено. Або рішення буде заочним.

Для чого розглядати цю справу? З домашнім насильством в поліцію йдуть, а не в суд.
Приїде додому і буде суд продовжено.
Чомусь же судове засідання призначено, він і в поліцію ходив. Суть питання тільки в тому, як правильно вказати в електронному листі причину неявки та вказати, щоб справу розглядали без її присутності.

Буду дуже вдячна за допомогу.
Моя подруга нещодавно виїхала за кордон з малолітньою дитиною. З чоловіком вони зараз в процесі розлучення, суд призначений на жовтень. Він зі злості подав на неї позов до суду зі звинуваченнями у домашньому насильстві, нібито вона з нього знущалась та завдала йому моральної шкоди ( хоча в дійсності все навпаки, він її навіть бив). Розгляд цієї справи призначений на 12 вересня з обов'язковою присутністю сторін, але ж в країні її немає і вона не може приїхати. Як правильно сповістити суд про причини неявки і чи можна, щоб справу розглядали без її присутності?
Теж через суд розлучався. Переносили поки не з'явилась колишня, а вона теж за кордоном була

Теж через суд розлучався. Переносили поки не з'явилась колишня, а вона теж за кордоном була
У них дві різні справи в суді, одна про розлучення, а інша про насильство. Зараз вони ще в шлюбі

Як правильно сповістити суд про причини неявки і чи можна, щоб справу розглядали без її присутності?
Нехай реєструється в електронному суді і відправляє заяви/клопотання про розгляд справи без участі позивача/відповідача.
Також можно відправити клопотання про перенесення розгляду справи.

Назад
Угорі