Як швидко знайдуть інформацію про заміжжя, зміну прізвища і нову прописку?

• Автор теми Автор теми AvroraOptima
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 616

AvroraOptima

Читач
Дописи
6
Реакції
0
Бали
126
AvroraOptima не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день. Хто підкаже, як швидко знайдуть інформацію про заміжжя,зміну прізвища і нову прописку???

Я виграв суд, де був позивачем, держвиконавець повинен стягнути кошти з військової частини. Хто знає, скільки це може зайняти часу?

Я виграв суд, де був позивачем, держвиконавець повинен стягнути кошти з військової частини. Хто знає, скільки це може зайняти часу?
В мене близько 2-3 м було . Зараз також чекаю на повернення коштів.

Добрий день. Хто підкаже, як швидко знайдуть інформацію про заміжжя,зміну прізвища і нову прописку???
Как повезёт, ведь при смене фамилии в последствии Вы обязаны и Справку ИНН поменять, куда внесут Ваши новые ФИО и прописку. А дальше уже все зависит от оперативности изменений данных в гос. Реестре физ.лиц. , и розыскных способностей звонилок.

Как повезёт, ведь при смене фамилии в последствии Вы обязаны и Справку ИНН поменять, куда внесут Ваши новые ФИО и прописку. А дальше уже все зависит от оперативности изменений данных в гос. Реестре физ.лиц. , и розыскных способностей звонилок.
Дякую)

Не поменять, а дополнить информацию в реестре. Номер останется тот же!
Та вобщем только он и важен. Именно по нему всю инфу находят!

Не поменять, а дополнить информацию в реестре. Номер останется тот же!
Та вобщем только он и важен. Именно по нему всю инфу находят!
Так я же и написала Справку) а не номер! Данные новые в анкете надо будет вписать, которые потом внесут реестр. А справку!!! все же придётся менять, так как в ней заменят ФИО, повторюсь , а не номер( он выдаётся один раз).

Так я же и написала Справку) а не номер! Данные новые в анкете надо будет вписать, которые потом внесут реестр. А справку!!! все же придётся менять, так как в ней заменят ФИО, повторюсь , а не номер( он выдаётся один раз).
Это я на всякий случай написал... ;)
А то, кто-то не так поймет... И в ЗАГС бегом, кредиты списывать...;)

Назад
Угорі