Як швидко нові кредити подають до суду в 2026 році?

• Автор теми Автор теми vitalik78
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 2K

vitalik78

Форумчанин
Дописи
30
Реакції
17
Бали
133
vitalik78 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт така ситуація маю кредит в нових кредитах на 7к, я його сплачував і залишок по тілу 4200, просрочка трохи більше 210 днів, недавно прийшло таке повіомлення в телеграм, про то що термін договору закінчився і що вони тепер мають право вирішувати в судовому порядку. Цікавить чи подають вони самі до суду і як швидко? Від них було кілька пропозиій про закриття за 8050грн, а загалом хочуть в районі 22к. За 4200 закривати не хочуть
1769800576954.webp

ну нехай йдуть в суд) там купа всякого за шо буде адвокату зацепитись, і відсотки більше 2 на день, і штрафи, і пені )
взагалі цей костюченко +- адекватний, я з ним домовлявся на норм умови

Не слышал, чтобы они в суд подавали или даже продавали. Может то они фейк скинули

А закрыл я их за тело после года просрочки, где то год назад

Останнє редагування:
Всім привіт така ситуація маю кредит в нових кредитах на 7к, я його сплачував і залишок по тілу 4200, просрочка трохи більше 210 днів, недавно прийшло таке повіомлення в телеграм, про то що термін договору закінчився і що вони тепер мають право вирішувати в судовому порядку. Цікавить чи подають вони самі до суду і як швидко? Від них було кілька пропозиій про закриття за 8050грн, а загалом хочуть в районі 22к. За 4200 закривати не хочуть
1769800576954.webp
спам, примітивно намагаються маніпулювати

1769800576954.webp

Назад
Угорі