Як швидко дізнаются про нову роботу?

• Автор теми Автор теми Fotina
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 23
  • Перегляди Перегляди 1K

Fotina

Форумчанин
Дописи
462
Реакції
450
Бали
443
Fotina не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Можливо не по темі, але запитаю... В мене з'явилася можливість влаштуватися на державну роботу, от не знаю, як швидко про це дізнаються чмошнікі?. Чи є така можливість, що не будуть туди дзвонити? І найбільше лякають нот.написи. Підкажіть, чого сподіватися?

Можливо не по темі, але запитаю... В мене з'явилася можливість влаштуватися на державну роботу, от не знаю, як швидко про це дізнаються чмошнікі?. Чи є така можливість, що не будуть туди дзвонити? І найбільше лякають нот.написи. Підкажіть, чого сподіватися?
Ну если будет надпись то найдут.
А так как повезет,может найдут может нет

Fotina, не ленитесь пользоваться поиском по форуму. Он иногда дает супер-четкие результаты
https://anticollector.ua/search/759478/?q=работа+мфо&c[title_only]=1&o=date

если просрочки длительный то факт обнаружения вашей работы уменьшиться!ну если влепят инн то найдут ваше место работы однозначно...

Fotina, не ленитесь пользоваться поиском по форуму. Он иногда дает супер-четкие результаты
https://anticollector.ua/search/759478/?q=работа+мфо&c[title_only]=1&o=date
Дякую?
если просрочки длительный то факт обнаружения вашей работы уменьшиться!ну если влепят инн то найдут ваше место работы однозначно...
Та просрочки в мене вже більше року. Сімку змінила, соцмережі видалила. Все найгірше з дзвінками сусідам, родичам і всім "плєнним і воєнним" пережила. Зараз вже рідко звонять, але не хочеться знову переживати цей позор вже на новій роботі???

але не хочеться знову переживати цей позор вже на новій роботі???
В чём позор то ? Ваши финансовые вопросы - личное ваше дело. Адекватные работодатели не должны этим особо интересоваться если это напрямую не будет граничить с вашими профессиональными навыками и качествами.

Устроился на официальную работу одновременно с началом просрочек +/-. Не нашли. Только когда ИП сделали, пришла бумага на работу.

В чём позор то ? Ваши финансовые вопросы - личное ваше дело. Адекватные работодатели не должны этим особо интересоваться если это напрямую не будет граничить с вашими профессиональными навыками и качествами.
В нас містечко маленьке, всі всих знають. Недавно тільки з "язиків злізла" ?. Таліон поставив всіх на вуха нарахунок мене. Хочу почати нове життя, як говориться, з нової сторінки. ?

В нас містечко маленьке, всі всих знають. Недавно тільки з "язиків злізла" ?. Таліон поставив всіх на вуха нарахунок мене. Хочу почати нове життя, як говориться, з нової сторінки. ?
Ну тут как вы сами себя поставите. Меня тоже в бухгалтерии спросили, чё за дела. Мягко дал понять, что это их не касается.

Це зрозуміло. Проте ваше працевлаштування не має абсолютно ніяк стосуватися ваших суперечок з шарагами.
Пішли вони берегом. І не потрібно наперед стресувати тим, що можливо знайдуть нове місце. Знайдуть - поясните, що це
шахраї, які не мають жодних можливостей щось вам пред'явити в правовому полі і відтак намагаються вас компроментувати.

Дякую?

Та просрочки в мене вже більше року. Сімку змінила, соцмережі видалила. Все найгірше з дзвінками сусідам, родичам і всім "плєнним і воєнним" пережила. Зараз вже рідко звонять, але не хочеться знову переживати цей позор вже на новій роботі???
Мені на роботу не звонили, але листи від нотаріуса були.. теж була просрочка більше року і теж оф.робота. вони мене знайшли через пенсійний..
Можливо вам повезе...
Ну тут как вы сами себя поставите. Меня тоже в бухгалтерии спросили, чё за дела. Мягко дал понять, что это их не касается.
Аналогічно.

В мене з'явилася можливість влаштуватися на державну роботу, от не знаю, як швидко про це дізнаються

С учётом того, что все мы сейчас в электронном концлагере, то ответ очевиден: моментально.

sobibor-1070x585.webp

Якщо прострочки великі,то і шанси що не знайдуть суттєво збільшуються.А от з написами,якщо будуть то роботу знайдуть.

А я якраз в бухгалтерію збираюся йти працювати

А я якраз в бухгалтерію збираюся йти працювати
Ну вот и удачи. Забудьте на время вы про мфо и остальную пист0братию.
На форуме знаю лично несколько бухгалтеров, причём не последнего звена, которым эти удоды в кер не впираются.

Ну вот и удачи. Забудьте на время вы про мфо и остальную пист0братию.
На форуме знаю лично несколько бухгалтеров, причём не последнего звена, которым эти удоды в кер не впираются.
Дякуючи форуму і форумчанам я вже давненько перестала журитися мфошками.
Якщо я змогла пережити весь треш на початку просрочок, то, думаю, що і зараз все буде ОК! Дякую вам ?
Про "электронные трудовые книжки" наверняка знаете.
Чула?.

Назад
Угорі