Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Информативно, но объясню, Маник никому не звонит, если вы не указывали дополнительные контакты у них. Будут звонить только вам.Якщо тіло більше 20к
дякую, читав про таліон, дехто писав що буває і пів тіла)Информативно, но объясню, Маник никому не звонит, если вы не указывали дополнительные контакты у них. Будут звонить только вам.
ровно на 30 день просрочки, продадут Талиону, предложение от Маника никаких не будет, через время 2 месяца Талион могут предложить за тело, но я читал что если ещё больше у кого-то и за меньше тело было.
ну вот у меня, сейчас они готовы пойти на 1,5 тела, тело у меня 11к, но ещё пару недель и пойдут на телодякую, читав про таліон, дехто писав що буває і пів тіла)
ну вот у меня, сейчас они готовы пойти на 1,5 тела, тело у меня 11к, но ещё пару недель и пойдут на тело
Маник никому не звонил, а Талион не звонит, у них там своя организация АФК, они тоже кроме меня не звонят, и то мне звонят раз в 2-3 неделиДзвонять всім?
ну це радує) я думав вже від цих колекторів то повний терорМаник никому не звонил, а Талион не звонит, у них там своя организация АФК, они тоже кроме меня не звонят, и то мне звонят раз в 2-3 недели
дело в том что, могут и позвонить, тут не угадаешь, кому-то звонят, а кому-то нет, но такого полного террора нетуну це радує) я думав вже від цих колекторів то повний терор
некоторые колекторы да, но их на пальца можно посчитатьа соцмережі, коментарі під поставми в фейсбуках, зараз таке практикують?
В мене теж Манівео продав Таліон і вже 2 знайомим дзвонили з АФК та надсилали смс двум знайомим чекаю що буде далі чи довго вони будуть всіх доставатиМаник никому не звонил, а Талион не звонит, у них там своя организация АФК, они тоже кроме меня не звонят, и то мне звонят раз в 2-3 недели
В мене також коли бцла прострочка,то АФК дзвонили одногрупниці,чомусь,але тільки їй,більше нікомуВ мене теж Манівео продав Таліон і вже 2 знайомим дзвонили з АФК та надсилали смс двум знайомим чекаю що буде далі чи довго вони будуть всіх доставати