Як ПриватБанк повертає кошти за юридичні послуги?

• Автор теми Автор теми Весела дівчина
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 570

Весела дівчина

Перевірений
Дописи
878
Реакції
1012
Бали
5310
Весела дівчина не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Запитання не зовсім по темі.
Приват подав в суд. Заборгованість по кредитці з 2019 року. Користувалась кредиткою активно з 2009 року до того часу, як загнали в мінус (кредит +). Мій адвокат порадив експертизу. Замовила, оплотила 13 000. Цю суму в разі позитивного рішення на мою користь, а адвокат запевняє що так і буде, приват поверне. Як у Привата з поверненням? Читала що рішення суду для них не аргумент.

Весела дівчина, я особисто не стикався, та чув від людей, що приват морозиться повертати судовий збір, що в принципі не є великою сумою, що ж тоді говорити про більші суми..

Не знаю как пб, они на голову больные и отмороженные... В моно вернули в течении месяца. Хотя по идее это все делается через исполнительную, по этому у них не должно быть законного повода отморозится...

Приват подав в суд. Заборгованість по кредитці з 2019 року. Користувалась кредиткою активно з 2009 року до того часу, як загнали в мінус (кредит +). Мій адвокат порадив експертизу. Замовила, оплотила 13 000. Цю суму в разі позитивного рішення на мою користь, а адвокат запевняє що так і буде, приват поверне. Як у Привата з поверненням? Читала що рішення суду для них не аргумент.
Виконавцю надати виконавчий лист і заяву про відкриття вп. Далі це будуть проблеми виконавця і циганбанку. Це якщо буде дане повернення...

Повертають, аж бігом. Звертатися з виконавчим листом потрібно до державного виконавця. Спрацював швидко, але десь місяць гроші в казначействі висіли, думала, що не побачу їх. Приватний виконавець відмовив, бо це державний банк.

Назад
Угорі