Щоденник ЯК ПРОЙТИ УСІ КОЛА ПЕКЛА З МФО 🔥

• Автор теми Автор теми MaryRid
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 203
  • Перегляди Перегляди 7K
Expirience,
Credit+ через 2 місяці просрочки запропонували тіло на 5 платежів(теж 30000 тіло);
Всі з Авансу теж за тіло через місяць часу;
По Мілоанівським: Мілоан за тіло через 2 місяці, але були платежі; Тенго тіло +2000; Панго і Аміго тіло +1000;
За цей час дзвонили рідним?

Credit+ через 2 місяці просрочки запропонували тіло на 5 платежів(теж 30000 тіло);
Всі з Авансу теж за тіло через місяць часу;
По Мілоанівським: Мілоан за тіло через 2 місяці, але були платежі; Тенго тіло +2000; Панго і Аміго тіло +1000;
Дякую Вам за інформацію 🩷
Сьогодні мадам з Credit+ телефонувала, розмовляла як ніжна квіточка. Вчора кричала і погрожувала. Поки нічого адекватного від неї не почула 👀

Дякую Вам за інформацію 🩷
Сьогодні мадам з Credit+ телефонувала, розмовляла як ніжна квіточка. Вчора кричала і погрожувала. Поки нічого адекватного від неї не почула 👀
Мала просрочку по кредит+ приблизно 3 тисячі(було декілька пролонгацій), що правда в тому році, нараховували багато, пропонували різні типу акції типу сплати 8 а 5 спишемо, гралися ми з ними місяці 3-4, потім запрограмували тіло ще й розбили на 3 платежі. Подруга брала 2 тисячі, через декілька місяців запрошували за 50%від тіла закрити

Мала просрочку по кредит+ приблизно 3 тисячі(було декілька пролонгацій), що правда в тому році, нараховували багато, пропонували різні типу акції типу сплати 8 а 5 спишемо, гралися ми з ними місяці 3-4, потім запрограмували тіло ще й розбили на 3 платежі. Подруга брала 2 тисячі, через декілька місяців запрошували за 50%від тіла закрити
О, мені підходить 50% 🤣

О, мені підходить 50% 🤣
Багато бачила на форумі що закривали меньше ніж за тіло, але у вас доволі велика сума, тому не знаю, що можуть Вам запропонувати. Але щось адекватне має бути з часом

Багато бачила на форумі що закривали меньше ніж за тіло, але у вас доволі велика сума, тому не знаю, що можуть Вам запропонувати. Але щось адекватне має бути з часом
Та ото ж, тіло велике. Скоріш за все запропонують частинами 😏

Их всех что выше описаны кредит+ только звонили и писали родным.
Та справа в тому ще, вони мають роздруківку дзвінків чи що. Це взагалі нонсенс. Сказали моїм мамі числа та час, коли вона мені телефонувала. Нормальні взагалі, нє

Точно кредит+ ,вони здається не звонять нікому з оточення?
Телефонують ще й як 🫣

Я виходжу на стежку війни 🤬

Плюс до того, що товаріщі повʼязані між собою сильніше ніж я думала.
SelfieCredit + Finsfera +BitCapital+Єґроші+Navse. Впевнена, що можна продовжувати безкінечно цей ланцюг.
Та ж сама схема діставання одних і тих же людей з оточення. Надибали ДВОЮРІДНОГО ДІДА! і давай. Чому його? Навіщо? Таємниця.

Щодо боргів. Позитивних змін немає, усі намертво стоять на усій сумі. Credit+ вже хоче 58 тис. з тіла 30 тис.
Інші - залякують, нахабніють та надсилають смс, що мені хана. Чекаю 😶‍🌫️

Останнє редагування:
Телефонують ще й як 🫣

SelfieCredit + Finsfera +BitCapital+Єґроші+Navse. Впевнена, що можна продовжувати безкінечно цей ланцюг.
Та ж сама схема діставання одних і тих же людей з оточення. Надибали ДВОЮРІДНОГО ДІДА! і давай. Чому його? Навіщо? Таємниця.

Щодо боргів. Позитивних змін немає, усі намертво стоять на усій сумі. Credit+ вже хоче 58 тис. з тіла 30 тис.
О як.. я про кредит+ думала краще.теж буду чекати що подзвонять.. селфі та фінсфера теж є..

О як.. я про кредит+ думала краще.теж буду чекати що подзвонять.. селфі та фінсфера теж є..
Я теж думала, що вони при розумі. А ні, койдалки у них, підбрехувати можуть оточенню як моральний тиск, хамити.
Селфі закрила і слава богам Єгипту, бо теж шоу починали.
Фінсфера, залучили колекторів, але договір у них. Теж не мур-мур за тіло. Хочуть все, неґайно

Я теж думала, що вони при розумі. А ні, койдалки у них, підбрехувати можуть оточенню як моральний тиск, хамити.
Селфі закрила і слава богам Єгипту, бо теж шоу починали.
Фінсфера, залучили колекторів, але договір у них. Теж не мур-мур за тіло. Хочуть все, неґайно
В мене що селфі що плюси великі тіла.. ще й нарахують на своїх калькуляторах.. ну варіантів все одно не маю, крім як чекати з ними.
А що за шоу від селфі? Бо теж по відгукам наче більш-менш адекватні

Не цитируйте несколько раз одно и то же сообщение пользователя!!!!
Телефонують ще й як 🫣

В мене що селфі що плюси великі тіла.. ще й нарахують на своїх калькуляторах.. ну варіантів все одно не маю, крім як чекати з ними.

У вас яке тіло кредит плюс і селфі ? Кредит плюс пропонують тіло за 1-1.5міс..Селфі треба довше чекати

У вас яке тіло кредит плюс і селфі ? Кредит плюс пропонують тіло за 1-1.5міс..Селфі треба довше чекати
Селфі я закрила по нормальній пропозиції. А у Кредітів тіло 30 тис., хочуть 58 вже 😵‍💫

У мене найбільше тіло з усього боргу - у Кредіт + і вони крутять вже там, як дикі 🫣
Селфі теж телефонували, розповідали про заборгованість, лякали наслідками. А потім - хоп і нормально запропонували закрити)

В мене що там, що там 25+. Поки чекаю, так як ще нема місяця. Тут по форуму наче бачила що плюси й на частини тіло дають. Хотілось би щоб так. Бо маю менші, які хочу за тіло одним платежем закривати. Але якби так було як думається…

Назад
Угорі Унизу