Щоденник ЯК ПРОЙТИ УСІ КОЛА ПЕКЛА З МФО 🔥

• Автор теми Автор теми MaryRid
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 204
  • Перегляди Перегляди 7K

MaryRid

Форумчанин
Дописи
237
Реакції
199
Бали
68
MaryRid не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вітаю! Вирішила створити щоденник, щоб відслідковувати свою треш-історію та, нарешті, завершити її, жити вільно.

Вже як півроку сиджу у борговій ямі з купою МФО. Все типово - береш один кредит, далі другий, щоб заплатити перший. І клубок нашаровується. Накрутився він у мене «добре», аж на 260 тис.грн. Часто запитую себе: «Чи в адекватному стані ти була, моя люба голова?». Відповіді не знаходжу, все відбувалось від страху протермінування. Користувалася пролонгаціями, оплачувала дикі! відсотки. Уявляю, як підняли капітал на мені.

Моральний стан бажає кращого. Іноді хвиля відчаю поглинає так, що хочеться зникнути. Але приходить розуміння - проблеми так не вирішуються. Жалість до себе, дитяча інфантильність зупиняють рух вперед, однозначно.

Хочу запамʼятати на все своє життя - чужі гроші - це чужі гроші. Прожити цей урок, отримати досвід гіркий, відвести себе та інших від помилок. Усі, хто зараз проходить пекельні випробування, не опускайте руки. Від цього ніхто не застрахований. Ми все подолаємо 🫶🏼 Або втечемо з країни та змінемо паспорт 😁

І так… зараз у мене є протермінування у деяких МФО, не багато, до 10 днів. Буду намагатися владнати питання. Ідеально, якщо на свою користь. З іншими - по-ходу пʼєси.
Писати список МФО не буду, всі «популярні» у мене є. Звітуючи, по-факту, говоритиму, як відбувалось.

Зазначу: SOS credit, Treba, KLT credit, Slon, Techno- finance - на моє прохання вже заблокували доступ до кабінету 👍

Зазначу: SOS credit, Treba, KLT credit, Slon, Techno- finance - на моє прохання вже заблокували доступ до кабінету 👍
Рубят сук, на котором сидят?)
зараз у мене є протермінування у деяких МФО, не багато, до 10 днів. Буду намагатися владнати питання. Ідеально, якщо на свою користь
Должно получиться. Особенно, если адекватные компании

1 установите callfilter. Это от звонков. Гетконтакт не ставьте — сливает контактную книгу.
2 серый ланос под окнами это миф. На их заманилку — мы едем напишите время — ничего не отвечайте.
3 помните! Полный и тотальныйта игнор по всех линиях связи; ждите пару месяцев и копите деньги — будут выгодные вам предложения и оплатите; два-три раза в неделю мониторьте Судову Владу, если что — бегом к форумным юристам. Помогут. Но в суд подают не всегда и не сразу, и молча потому их треп об этом — пустышка.
4 если что ещё интересно — пишите. Подскажем если что)
5 это не вам нужно платить, а им чтоб вы заплатили. Помните об этом!
6 реструктуризации — ок, но если пропустите хоть 1 платеж — все в трубу
7 оплата при просрочках только по схеме: гарантийка — оплата — справка о закрытии (договариваться сразу). Только так. А не — плати, потом гарантийка)
8 читайте раздел «МФО» по своим шарагам. Есть проблемные, есть не очень.

Рубят сук, на котором сидят?)

Должно получиться. Особенно, если адекватные компании
Дякую ☺️ О, так. Але запитали причину, чому я від них іду 😁
1 установите callfilter. Это от звонков. Гетконтакт не ставьте — сливает контактную книгу.
2 серый ланос под окнами это миф. На их заманилку — мы едем напишите время — ничего не отвечайте.
3 помните! Полный и тотальныйта игнор по всех линиях связи; ждите пару месяцев и копите деньги — будут выгодные вам предложения и оплатите; два-три раза в неделю мониторьте Судову Владу, если что — бегом к форумным юристам. Помогут. Но в суд подают не всегда и не сразу, и молча потому их треп об этом — пустышка.
4 если что ещё интересно — пишите. Подскажем если что)
5 это не вам нужно платить, а им чтоб вы заплатили. Помните об этом!
6 реструктуризации — ок, но если пропустите хоть 1 платеж — все в трубу
7 оплата при просрочках только по схеме: гарантийка — оплата — справка о закрытии (договариваться сразу). Только так. А не — плати, потом гарантийка)
8 читайте раздел «МФО» по своим шарагам. Есть проблемные, есть не очень.
Дякую Вам за підтримку ❤️ Сірий ланос - топ 😁 Ідеальний елемент для моєї історії 😁

Підтримую Вас:)Головне розпочати. Сума приблизно як у Вас. За місяць протермінувань мізок приходить в себе, інфантилізм покидає чат і промаловується вихід з ситуації. Бажаю Вам успіхів і тримаю кулачкі!

А, згадала. Нещодавно сталася ситуація з А-Банком. У мене там кредитний ліміт на 40 тис.грн, протермінування не було ні разу.
Від близької людини надійшов переказ у 36 тис.грн. на карту. Банк відразу надіслав повідомлення, що дивна операція, блок карт, потрібно підтвердити кошти. Ок, без проблем. Все надіслала згідно вимог.
І тут, вони 36 тис.грн. кидають на ліміт і розривають зі мною «ділові відносини». Уявіть, який у мене шок. Бо ці кошти мали піти на закриття позик в МФО.
На контакт банк не йде взагалі, ігнорує прохання надати офіційні документи для такого рішення.
З одного боку прекрасно, що не буде такої великої суми у мене більше, лише 4 тис. тепер, але ж … вони надсилають мені смс, що я маю внести обовʼязковий платіж у розмірі 1200 грн. 😒
Теж таке питання часто виникає)
Так, так 👍 При тому, що я настільки педантична до грошей (була 🤣) і тут халепа. У голові наче вітер весь здоровий глузд виніс 🤣
Підтримую Вас:)Головне розпочати. Сума приблизно як у Вас. За місяць протермінувань мізок приходить в себе, інфантилізм покидає чат і промаловується вихід з ситуації. Бажаю Вам успіхів і тримаю кулачкі!
Щиро дякую ❤️ Бажаю Вам швидкого рішення проблеми та адекватних/вигідних пропозицій від МФО ❤️

Ещё обратите внимание на списание и прощение в гарантийке. Первое — норм, а второе — простят 160 к, к примеру, нарисованных ими, а вам налоговой надо будет заплатить около 20 % с прощенного. Фирст любит такую др*нь подсовывать 😉

Ещё обратите внимание на списание и прощение в гарантийке. Первое — норм, а второе — простят 160 к, к примеру, нарисованных ими, а вам налоговой надо будет заплатить около 20 % с прощенного. Фирст любит такую др*нь подсовывать 😉
Дякую! Це First Credit, як я розумію? Вчора телефонували моєму двоюрідному діду та його дружині. Більше нікому. Дивні.
Що маю на даний момент. Тяганина з Crypsee. Так, телефонують рідним через раз (автовідповідач та менеджер, якщо у нього є настрій), пишуть через 2-3 дні. Я сама йду на контакт, хочу закрити - ігнорування. Агресії немає, розмовляють цивілізовано. Хочу домовитися за тіло.

BitCapital. Була у протермінуванні 2 дні. За цей час знайшли тільки маму. І кажуть їй: «Ваша донька - наш гарний клієнт і дуже турбуємося, де вона». Уявіть. Розмовляли з дівчиною. Зробила знижку. Малюють ці цифри як хочуть. Треба було тиснути ще, але переляк взяв верх від їх «репутації».
У мене з ними була проблема ще до цього. Здійснювала оплату у 27 тис.грн. Вибило помилку на сайті і гроші зникли, не дійшли на рахунок. Тоді я вже їх тероризувала.
«Ви не думайте, що ми шахраї якісь» - виправдовувались вони мені. Звичайно, ніхто і нічого не знайшов.
Здавалось би, все ясно. Але я знов туди влізала. Не вчусь на помилках 😒

Останнє редагування:
Звітую. Потерміновані МФО вийшли на звʼязок, подивлюсь, які оптимальні умови вони запропонують. Відпишусь по кожному

Здійснювала оплату у 27 тис.грн. Вибило помилку на сайті і гроші зникли, не дійшли на рахунок. Тоді я вже їх тероризувала.
«Ви не думайте, що ми шахраї якісь» - виправдовувались вони мені. Звичайно, ніхто і нічого не знайшов.
Здавалось би, все ясно. Але я знов туди влізала. Не вчусь на помилках 😒
І що вони тоді вам пробачили 27 тис, які не дійшли на рахунок?

І що вони тоді вам пробачили 27 тис, які не дійшли на рахунок?
Якби я мала мізки, то повторно б не кидала. У страха великі очі, а у мого ще і окуляри 🤓
Они самые. И звонить любят, это да)
У мене не дуже велика сума - 8 тис. Маю надію швидко розібратися з ними 😈

Ви - смілива людина, а я ще їх боюсь усіх 🙈
Ничего, страх пройдёт. У всех проходит, только у кого-то раньше, у кого-то позже. А насчёт меня — просто у меня и так всякого хватает. Не до шараг как-то)))

Назад
Угорі Унизу