Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
В мене в них теж є... Напишіть на електронну їм: хочу закрити за тіло.Було 2000,а тепер 12000.Просрочка вже давно.Трохи продовжувала.Хочу вже закрити.Але дофіга 12000
Ніяк не просити. Ігноруйте, самі запропонують. Якщо будете самі пропонувати зазочуть більше.Було 2000,а тепер 12000.Просрочка вже давно.Трохи продовжувала.Хочу вже закрити.Але дофіга 12000
А з є-грошима можна так зробити? Вони нарахували проценти, які дорівнюють тілуПишите им на электронную почту, так шансов больше чем звонить. Опишите ситуацию: в стране военное положение, сейчас финансовые трудности и нет возможности оплатить полностью. Есть полная сумма тела кредита и готов(готова) оплатить сразу после предоставления гарантийного письма
Скоріш за все, ні.А з є-грошима можна так зробити? Вони нарахували проценти, які дорівнюють тілу
Ну якщо на пошту їм написати, то можна?Скоріш за все, ні.
Щодо зекредиту - закривав їх за тіло та +25%.
От з бананою переплатив суттєво, дарма тільки на лінію набрав, бо чудо відразу почало погрожувати дзвінками контактним.
Тому на пошту, так.
так, звісноНу якщо на пошту їм написати, то можна?
Спробую написати усім своїм 18 мфо)))так, звісно
Нет. К сожалению, нельзя.А з є-грошима можна так зробити? Вони нарахували проценти, які дорівнюють тілу
Один шанс зі ста на успіх. І те, у разі нещасного випадку. З ними усіма.А з є-грошима можна так зробити? Вони нарахували проценти, які дорівнюють тілу
Зараз плачу тіло на 10 платежів) самі запропонувалиА з є-грошима можна так зробити? Вони нарахували проценти, які дорівнюють тілу
Сейчас вообще не реально , нет смысла писать. Полный игнор - тогда через время предложат.Брал 15к, были продления
Через 3 дня срок
Наксколтко реально с ними договориться закрыть за тело сразу если писать на почту?
Или закрыть за тело они соглашаются только если есть длительная просрочка?