Як правильно подати скаргу до НБУ, щоб колектори не телефонували за місцем роботи?

• Автор теми Автор теми Peace_Walker
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 682
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Peace_Walker

✩ Premium ✩
Дописи
269
Реакції
204
Бали
2625
Доброго дня. Маю таку проблему від цієї організації,як дзвінки за місцем роботи. Сьогодні їм продали Зекредит і ці гарнітуроголові три рази обривали телефон,чим заважають робочому процесу. На четвертий дзвінок директор вказав їм напямок куди їм варто піти і благословив на щасливу дорогу до того самого місця. Планує подавати скаргу до НБУ з припиненням дзвінків на робоче місце. Власне питання,як правильно оформити таку скаргу від керівника підприємства?

Доброго дня. Маю таку проблему від цієї організації,як дзвінки за місцем роботи. Сьогодні їм продали Зекредит і ці гарнітуроголові три рази обривали телефон,чим заважають робочому процесу. На четвертий дзвінок директор вказав їм напямок куди їм варто піти і благословив на щасливу дорогу до того самого місця. Планує подавати скаргу до НБУ з припиненням дзвінків на робоче місце. Власне питання,як правильно оформити таку скаргу від керівника підприємства?
Мене також продали,дзвонили поки тільки мені ,не знаю як далі буде,ви з ними розмовляли,що вони хочуть тіло і відсотки?

Мене також продали,дзвонили поки тільки мені ,не знаю як далі буде,ви з ними розмовляли,що вони хочуть тіло і відсотки?
Один раз мав необережність взяти від них трубку. Крім криків і погроз нічого толком сказати не могли. І це вже другий проданий кредит до них

А вони якось повідомляють про продаж?
Який був період прострочки?
У мене ЄАПБ по єврогроші працюють, але там вже майже рік
тільки мені телефонують

якось спілкувався, так переуточнювали всі дані в мене
звісно, актуальні не отримали

тільки мені телефонують

В мене продали зекредит,смс прислали!

тільки мені телефонують

Особисто в мене що Єврогроші(також біля року),що Зекредит прислали смс,що право вимоги переуступлено ЄАПБ. Самі ЄАПБ ніяких документів щодо переуступлення мені не надавали,хоча просив у них такий договір надати

Пропонували, щось нормальне за це й час?
Так пропонували 50 %від тіла ,хотіла проплатити ,так в кабінет зайти не можливо пишуть помилка авторизації,так і продали,з ціми ніяких розмов не веду ,і не буду поки не запропонують нормальні умови,і дадуть гарнтійку.

Так пропонували 50 %від тіла ,хотіла проплатити ,так в кабінет зайти не можливо пишуть помилка авторизації,так і продали,з ціми ніяких розмов не веду ,і не буду поки не запропонують нормальні умови,і дадуть гарнтійку.
пролонгації були?

Ні не я брала перед війною,а потім тяжко з роботою тай не змогла закрити,а у вас як з ними?
Ну в мене з грудня прострочка, але були пролонгації... Поки з 10 тисяч тіла хочуть вже 30 тисяч , може вже більше я не заходжу в кабінет, поки пропонували тільки рекструктизацію .

Офтоп, тема закрита

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі